ti 04.12. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UK Championship : Xiao Guodong – Ding Junhui | Dingin silmäsairaus historiaa, mutta helpot ohilyönnit vaivaavat

UK Championshipin kolmannen kierroksen ottelut käynnistyvät maanantaina ja tiistaina iltapäivällä on luvassa todella mielenkiintoinen kamppailu kiinalaisten Xiao Guodongin (maailmanlista 25.) ja Ding Junhuin (maailmanlista 8.) välillä.
Guodong on todella tyylikäs ja tasaisen varma suorittaja, jonka vahvuudet löytyvät breikin säilytyksestä. Nuorehkon kiinalaisen peli on erittäin varman näköistä, eikä hän missaa helppoja palloja juuri koskaan. Vaikeampia palloja mies harvemmin edes yrittää pussittaa, sillä hänen pelityylinsä on todella maltillinen. Guodongin turvalyönnit ovat myöskin ensiluokkaisia. Viimeisestä viidestä ottelustaan kiinalainen on voittanut neljä.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Ding on todella mielenkiintoinen pelaaja monessakin suhteessa. Taitava kiinalainen on jokseenkin toipunut reilun vuoden takaisesta silmäsairaudestaan. Parantuneista esityksistä huolimatta takavuosien supertähti ei ole pystynyt vasta alkaneella kaudella voittamaan montaakaan tasokasta ottelua.
Ding on toki useissa kauden otteluissaan osoittanut, etteivät miehen taidot ole kadonneet mihinkään. Ding on äärimmäisen taitava pussittaja niin pitkältä kuin lyhyeltäkin matkalta, minkä lisäksi hän on loistava turvalyönneissä. Suurin ongelma Dingillä on ollut viimeisen vuoden ajan vaivanneet helpot ohilyönnit. Nämä maksavat miehelle ottelu toisensa jälkeen helposti otettavissa olevia frameja. Viimeisistä viidestä ottelustaan Ding on voittanut kolme.
Ding on taitavampana pelaajana asetettu otteluun suurehkoksi ennakkosuosikisi. Guodong on kuitenkin pelaaja, joka rankaisee vastustajiensa virheistä hurjalla prosentilla. Dingin helpot ohilyönnit maksavat hänelle erittäin todennäköisesti ottelun voiton. Guodongin voitto on näistä lähtökohdista pakko napata kupongille vajaan kolmosen kertoimella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ