ti 26.03. klo 21:45

Ukraina - Islanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tekeekö Ukraina selvää jälkeä Pohjoismaiden toivosta EM-karsintafinaalissa?

Ukraina ja Islanti mittelevät tiistaina paikasta EM-lopputurnaukseen neutraalikentällä Puolan Wroclawissa. Ukraina kellisti viime viikolla komean comebackin päätteeksi Bosnian ja Hertsegovinan Zenicassa ja Islannin pragmaattisella pelitavalla tehtiin selvää jälkeä Israelista niin ikään neutraalikentällä. Ukraina on iso suosikki nappaamaan paikan turnaukseen.

*Tarjolla depobonari + ilmaisveto! Tsekkaa tipsin lopusta, miten nämä voi lunastaa!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Islannin voittolukemat tietysti mairittelivat Åge Hareiden suojatteja melkoisesti – maaliodottamat menivät pitkälti tasan, kun Israel hassasi rankkarin toisella jaksolla ja punaisen kortin myötä Islanti pääsi kohentamaan voittolukemia väsynyttä ja vajaamiehistä vastustajaa lopussa. EM-karsintalohkojen perusteella Islanti ei näyttänyt joukkueelta, joka selviytyisi missään nimessä kisoihin, mutta nyt on enää yksi peli jäljellä!

Ukrainian Association of Football

@uafukraine
One more step 🔜

⚔️ 🇺🇦 Ukraine – Iceland 🇮🇸
🗓️ March 26
🏟️ Tarczynski Arena Wroclaw

@EURO2024


Sivussa Ukrainalta saattaa yhä jatkaa Viktor Tsygankov, joka on tosin ollut mukana jo harjoituksissa. Arnor Sigursson ei enää kykene Islannin riveistä tositoimiin, mutta välierässä maalin tehnyt Arnor Ingvi Traustason voi yhä päästä mukaan kokoonpanoon. Välierän missannut Jóhann Berg Gudmundsson on vielä myös joukkueen mukana.

Serhiy Rebrovin suojattien pitäisi tiistaina olla selkeästi niskan päällä, vaikka sinänsä ei ihan kotikentän veroista etua saadakaan. Ukraina on Islantia muutamaa tasoluokkaa edellä ja verkon pitäisi helistä Hákon Valdimarssonin selän takana 2-3 kertaa. Lapulle lähtee keskipanoksella -1 Ukraina.

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto Ukraina -1 haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.