Nations League ti 27.09. klo 21:45

Ukraina - Skotlanti

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Viime viikon keskinäisessä kunnon turpasauna ja yhtäkkiä Ukraina on muka ennakkosuosikki!

Viime viikolla Glasgowssa vastakkain viilettäneet Ukraina ja Skotlanti kohtaavat jo toistamiseen tällä maaottelutauolla. Edellinen keskinäinen kamppailu oli toisella puoliajalla täysin skotlantilaisten näytöstä ja Ukrainan esitys jäi kesyksi – jatkuuko homma Puolassa siitä, mihin jäätiin?

Sattuneista syistä kotikamppailunsa Krakovassa pelaava Ukraina voitti lauantaina Armenian peräti 0–5-numeroin. Isännillä on edelleen mahdollisuus nousta lohkovoiton kautta A-sarjaan, mutta se vaatisi täyttä pistepottia tiistaina. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran alle viikko sitten. Viime keskiviikkona pelatussa ottelussa Steve Clarken miehistö vyöryi vastustamattomasti 3–0-voittoon. Kaikki joukkueen maalit syntyivät toisella puoliajalla, kuten myös lauantaina Irlantia vastaan, kun Skotlanti väänsi itsensä taukotappiolta 2–1-voittoon.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Pieniä muutoksia kokoonpanoihin on takuulla tiedossa, sillä tuleva matsi on joukkueille jo kolmas tällä maaottelutauolla. Ukrainalla Serhii Sydortšuk on varmuudella sivussa pelikiellon vuoksi, kuten myös skotlantilaisten Scott McTominay. Skotlannin edellisen voiton takuumiehinä häärineet puolustaja Jack Hendry sekä vasen keskikenttä Ryan Christie ovat melko varmasti avauksessa Southamptonia edustavan Che Adamsin tavoin. John McGinn nähtäneen niin ikään kolmatta kertaa peräkkäin avauksessa.

Scotland National Team

@ScotlandNT
Match ready 💪

The team trained on home soil for one last session today before leaving for Poland, where they will face Ukraine this time tomorrow.

#UKRSCO

Skotlannin hyökkäyksessä avasi Irlanti-matsissa QPR-tykki Lyndon Dykes, joka rynnisti viimeksi Ukrainaa vastaan kentälle vaihdosta tekemällä kaksi puskumaalia noin seitsemässä minuutissa. Identtiset kulmapotkuosumat olivat viimeinen naula arkkuun McGinnin täräyttämän avausmaalin jälkeen. Skotlanti oli edellisessä matsissa niin ylivoimainen erityisesti toisella jaksolla, että tiistaille tyrkätty kerroinasettelu ihmetyttää suuresti.

Toki Kieran Tierney on jäämässä McTominayn ohella sivuun viime viikon kokoonpanosta, mutta eivät he näin korvaamattomia ole. Markkina suorastaan pilkkaa Skotlantia! Tällä kertoimella kelpaa kokeilla tasapeli ei vetoa -mallista vierasvoittoa kupongille. Tsekkaa alta ohjeet ja tuplaa voittosi.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Taspeli ei vetoa – Skotlanti” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,50 (2 x 2,25).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 450€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 225€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!