CoD pe 06.05. klo 22:00

Ultra Academy NA - Boston Breach

Järjestääkö Ultra Academy NA jo toisen yllätyksen?

Pro-Am turnauksen toinen päivä käynnistyy neljän ottelun voimin ja yksi mielenkiintoisimmista taistoista käydään Ultra Academy NA:n ja Boston Breachin välillä. Kyseessä on turnaus, jossa normaalien 12 jengin joukkoon liittyy neljä amatööritason joukkuetta. Yksi näistä joukkueista on Ultra Academy NA ja kyseessä on potentiaalinen turnauksen yllättäjä.

Ultra Academy on monelle varmastikin tuntematon, mikä johtuu osittain siitä, että amatööritasolla rosterit vaihtuu tiuhaan tahtiin, mutta nelikko on noussut hiljattain enemmän esille ja suuren nosteen joukkue sai voittamalla Minnesota Openin. Rosterin muodostaa MohaK, Hicksy, Scrappy ja Vikul. Kyseessä on lahjakkaita pelaajia, jotka ovat olleet tyrkyllä myös pääsarjaan, mutta vielä ei ole kutsua tullut. Hicksy tosin pääsi Toronto Ultran mukana kokeilemaan aikaisemmin kaudella.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bostonin osalta oli paljon kysymysmerkkejä kauden alla ja kun kausi starttasi, joukkue näytti epäilijöille. Aivan kärkeen asti ei ole vielä riittänyt, mutta tasaisen varmaa suorittamista ja vaikka Boston lähtisi altavastaajana, ei sitä voi koskaan laskea täysin ulos kisasta. Avausottelu meni tuloksellisesti varsin odotetusti, kun Paris Legion kaatui lukemin 3-1. Controllissa Paris oli kuitenkin vahvempi eikä viides kartta olisi ollut vääryys.

Boston on selvä suosikki, mutta helpolla se ei tule pääsemään. Ultra Academy järjesti jättiyllätyksen turnauksen ensimmäisessä ottelussa kaatamalla edellisen Majorin voittaneen LA Guerrillasin lukemin 3-2. Lisäksi sen etuna on se, että harvemmilla pääsarjatason joukkueilla on heikompien joukkueiden taktiikoita sen paremmin tiedossa, vaikka taustatyötä on varmasti jonkin verran tehty. Pelivalinnan osalta toivotaan tasaista vääntöä ja yli 4,5 kartalle tarjottu 2,70 kerroin kelpaa ehdottomasti kokeiluun.

10 euroa pelirahaa