to 11.07. klo 20:00

UNA Strassen - KuPS

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

KuPS matkustaa europeli-ensikertalaisen vieraaksi Konferenssiliigassa! Ottaako “Honsun” poppoo heti kiinnityksen jatkopaikkaan?

Konferenssiliigan karsintakarkelot laitetaan suomalaisseurojen osalta käyntiin torstaina. Viime kaudella Veikkausliigassa mestaruuden maalieron perusteella hävinnyt Kuopion Palloseura matkustaa ensimmäisellä kierroksella Luxemburgiin UNA Strassenin vieraaksi. Kyseessä on suomalaisille varsin tuntematon suuruus.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 150 egen edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viime kaudella Strassen päätyi Luxemburgin liigassa kuudenneksi, mutta europeleihin saatiin lopulta vihreää valoa, kun Jeunesse Esch ei saanut eurolisenssiä. Tämä onkin seuralle historian ensimmäinen esiintyminen Euroopassa. Strassenin kannalta on hieman ikävää, että seuran oma stadion ei täytä eurokriteereitä, joten kotimatsit joudutaan pelaamaan Differdangessa 25 kilometrin päässä.

Kuopion Palloseura

@KuPS1923
EUROOPAN VALLOITUS ALKAA TORSTAINA 💛🖤

🇱🇺 Otteluparin ensimmäinen kohtaaminen nähdään Luxemburgissa

🆚 FC UNA Strassen - KuPS
🏆 Konferenssiliigan karsinnat
🕖 To 11.7. klo 20:00 (Suomen aikaa)
🏟️ Stade Municipal de Differdang
📺 kupstv.fi/kups

#KuPS #UECLfi


KuPSilla on tietysti monellakin tavalla etulyöntiasema tässä otteluparissa. Suomessa on sarjakausi täydessä vauhdissa ja Jani Honkavaaran suojateilla on peli isossa kuvassa kulkenut mallikkaasti. Strassenia päästään näillä näkymin kaatamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, kun normaalisti avaavasta katraasta ei ole ketään lasaretissa.

KuPS -1 on torstaille pelivalintana – tasan yhden maalin KuPS-voitolla palautuisivat siis panokset. Strassenilla on vielä harjoituskausi käynnissä ja siirtomarkkinoilla ei juurikaan ole merkittäviä hankintoja tehty. Tästä parista pitäisi kuopiolaisten porskuttaa kivuttomasti jatkoon.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 150€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 150€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta EM-kisojen kunniaksi! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 25€ panoksella saat 25€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa kuusi 25 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 25-150€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “KuPS -1” 25€ panoksella.
4. Saat 25€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä viidesti ja saat yhteensä 150€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.