CS ke 06.07. klo 19:00

UNGENTIUM - EC Kyiv

EC Kyivin karttavalikoima täysin ylivoimainen

Todella kovassa vireessä porskuttava ukrainalaisjoukkue EC Kyiv saa keskiviikkona vastaansa puolalaisjoukkue UNGENTIUM:n. Ottelu alkaa klo: 19:00, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. EC Kyiv on valtava ennakkosuosikki, vaikka kertoimet suosivat joukkuetta vain pienesti. Nyt on sauma iskeä!

UNGENTIUM hävisi ukrainalaisjoukkueelle jo kertaalleen vain viikko sitten pelatussa ottelussa lukemin 2-0. UNGENTIUM sai omassa karttavalinnassaan vietyä ottelun jatkoajalle, mutta hävisi aivan pystyyn EC Kyivin karttavalinnassa. UNGENTIUM:n karttavalikoima on sen verran kapea, ettei joukkue saa tälläkään kertaa mahdollisuutta, kuin omassa karttavalinnassaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

EC Kyiv poistaa oman vakipoistonsa Nuken, kun puolalaisjoukkue poistaa puolestaan Overpassin. EC Kyiv saa jälleen valittua omaksi kartakseen täysin ylivoimaisen Dust 2:n. UNGENTIUM valinnee omaksi kartakseen joko Vertigon tai Miragen.

That’s it – UNGENTIUM ei saa otteluun, kuin yhden mieluisen kartan, jolloin ukrainalaisjoukkueen pitäisi viedä ottelu suhteellisen helposti viimeistään kolmannessa kartassa. Tasoitusta ei juurikin tämän takia napata lapulle, vaan luotetaan EC Kyivin vahvaan ja dominoivaan karttavalikoimaan, minkä pitäisi kantaa joukkueelle ottelusta voitto.

10 euroa pelirahaa