Bundesliiga la 14.05. klo 16:30

Union Berlin - Bochum

Union Berlin päättää vahvan kauden kotivoittoon!

Union Berlin päättää onnistuneen kauden kotona sarjassa säilymisen varmistanutta Bochumia vastaan. Union mahdollisesti tarvitsee pisteitä pitääkseen kiinni paikasta kuuden parhaan joukossa, mutta Bochumia vastaan se ei pitäisi suuria vaikeuksia tuottaa. Union on kotiyleisön edessä valtava suosikki otteluun.

Ennen päätöskierrosta Union on sarjassa sijalla 6. ja yläpuolelta Freiburg löytyy yhden pisteen päästä. Alapuolella kirittää Köln, joka on kaksi pistettä Unionia perässä. Voitolla Union siis varmistaisi paikan kuuden parhaan joukossa. Isännät on kauden lopulla päässyt taas loistavaan vireeseen ja vaikka Greuther Fürthia vastaan irtosi ainoastaan piste, kaatui Freiburg heti perään vieraassa komeasti lukemin 4-1. Sivussa ovat todennäköisesti ainakin puolustaja Timo Baumgartl sekä maalivahti Frederik Rönnow.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Bochum onnistui varmistamaan säilymisen ja nyt haussa on enää kauden päätös hyvään vireeseen, sillä kahdella edellisellä kierroksella se kaatoi kotona Bielefeldin ja yllätti Dortmundin vieraissa. Vierailta näillä näkymin ainakin puolustaja Konstantinos Stafylidis on sivussa. Muita mahdollisia kokoonpanomuutoksia on muun muassa vain kahdesti tällä kaudella pelanneen Michael Esserin aloittaminen maalilla, mutta toki tässä kohtaa peliaikaa on mahdollista jakaa enemmänkin.

Bochum on pelillisesti selvästi Unionia heikompi ja vaikka normaalisti mitään ylijuoksua ei olisi odotettavissa, on isännät tähän taistoon iso suosikki. Unionilla on motivaation lisäksi kotiyleisön tuki taustalla ja isännät on myös ollut viime aikoina yksi sarjan kuumimmista joukkueista. Lapulle otetaan Unionia -1,0 tasoituksella, eli tasan maalin voitolla panos palautuu. Bochum pystyy tarjoamaan puolustuksen kautta kelvollisen vastuksen, mutta todennäköisesti tässä vaiheessa eväät on jo syöty. Lisäksi Bochumilta tuskin aivan parasta miehistöä nähdään.

10 euroa pelirahaa