Bundesliiga su 16.04. klo 18:30

Union Berlin - Bochum

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Union sinnittelee, mutta riittääkö eväät loppuun asti? Edes Bochumia vastaan ei kannata murskalukemia odottaa!

Sunnuntaina Bundesliigassa käydään kolme taistoa ja monen mielestä varmastikin tylsin matsi on keskimmäisenä, kun Union Berlin isännöi Bochumia. Ottelun maaliodottama on Bundesliigan yleiseen tasoon nähden todella alhaalla eikä kumpikaan joukkueista erityisen säkenöivää hyökkäyspelaamista esitä. Molemmat joukkueet kuitenkin taistelee todella isoista pisteitä ja myös maistuvaa peli-ideaa on tarjolla.

Union on ollut yksi jalkapallomaailman hienoimmista tarinoista tällä kaudella ja kun tämän viikonlopun jälkeen jäljellä on vain kuusi kierrosta, on pieni ja piskuinen Union edelleen taistelemassa paikasta neljän parhaan joukkoon. Äärimmäisen vahva ja yhtenäinen alakerta on ollut tukipilarina ja kaiken lisäksi hyökkäyspäässä joukkue on kaivanut kerta toisensa jälkeen riittävät maalit vähintään pisteille. Nyt alla on kaksi tappiota Bundesliigassa ja Cupissa, mutta varsinaisia yllätyksiä ne ei ollut, kun vastaan asettui hyvätasoiset Dortmund ja Frankfurt.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
Well, Unioner. that's that in Dortmund. It breaks your heart, but we never gave up. We never doubted ourselves, and we can hold our heads up high.
Get home safe everyone. Eisern!!!!

Bochum on matsiin lähdettäessä juuri ja juuri karsijan paikan yläpuolella, mutta missään nimessä sarjapaikan uusiminen ei ole vielä varmaa. Vaikeamman jakson jälkeen viime aikoina on tullut isoja onnistumisia, kun kolmesta ottelusta irtosi seitsemän pistettä ja kirsikkana kakun päällä oli Leipzigin nollaaminen. Viime kierroksella nähtii poikkeuksellinen maali-iloittelu, jonka päätteeksi Stuttgart vei voiton lukemin 2-3. Kyseinen tappio oli varmasti kirvelevä ja nyt oma pääty on saatava taas lukittua.

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848EN
In our previous game against Union we scored arguably the best goal of our season, finished off by Gerrit #Holtmann. More of the same on Sunday? ⚽️💥

#FCUBOC #meinVfL

Uhmapelaajien arvioissa ottelussa on kaikki ainekset kehkeytyä todella vähämaaliseksi nyhjäykseksi ja Bochumin yltäminen pisteille ei mikään jättimäinen yllätys olisi. Vaikka vieraat on joukkueena selvästi heikompi, on hyvä muistaa, että Union puolestaan on peliesitysten valossa ollut läpi kauden toteutuneita pisteitä heikompi varsinkin hyökkäyssuuntaan. Poissaolijoista suurimmat miinukset on annettava Bochumille Anthony Losillan ollessa sivussa keskikentältä, mutta joka tapauksessa vieraiden +1,0 tasoitukselle tarjotut kertoimet kelpaa kupongille. Tasan maalin kotivoitolla panos saadaan takaisin.