su 05.05. klo 16:30

Union Berlin - Bochum

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valtavat pisteet jaossa – vieläkö Bochum venyy, vai kutsuuko karsinnat?

Bundesliigassa pelataan sunnuntaina putoamistaistelun kannalta valtavia matseja ja illan ensimmäinen ottelu käydään Union Berlinin sekä Bochumin välillä. Toistaiseksi kaksikko on vielä karsijan paikan yläpuolella tasapisteissä, mutta takana tuleva Mainz on vain kaksi pistettä perässä. Tappion välttäminen on siis ensimmäinen tavoite, mutta ei kumpikaan voi pelkästään 0-0 tulosta puolustaa, sillä Mainzilla on hyvät mahdollisuudet napata pisteitä viimeisistä otteluistaan.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Union Berlinin kausi on joka tapauksessa pettymys, mutta putoaminen olisi todellinen farssi ottaen huomioon kuinka väkevää tulosta joukkue on edellisillä kausilla tehnyt. Union harvoin pelejä hallitsee ja edelleen joukkueen suurimmat ongelmat löytyy hyökkäyspäästä – paikkoja syntyy liian harvoin eikä viimeistely ole ollut lähelläkään vaadittavaa tasoa. Viime kierroksella Union nyhjäsi 0-0 tasapelin Mönchengladbachia vastaan, mutta jälleen kerran sillä oli pari hyvää paikkaa iskeä voittomaali taululle.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
That's a big point, and only the woodwork away... Needless to say, the Unioner were magnificent, all day long. Eisern!

Bochumilla on vielä toistaiseksi pää pinnan yläpuolella, mutta joukkueen pelillinen taso huomioiden ei olisi varsinaisesti vääryys mikäli vieraat löytyisi karsijan paikalta. Viime kierroksella Bochum nappasi elintärkeän voiton Hoffenheimia vastaan lukemin 3-2. Varsinkin ottelun alkupuolella Bochum tarjosi hyökkäyssuuntaan sellaisia otteita joita harvoin nähdään, mutta paniikki iski loppua kohden ja voitto meinasi vielä karata käsistä. Tähän taistoon kokoonpanotilanne ei ole optimaalinen, sillä sivussa avauksesta ovat ainakin Takuma Asano sekä Anthony Losilla.

VfL Bochum 1848

@VfLBochum1848EN
A monumental shift from the boys tonight to get a deserved and vital three points!

3-2 #BOCTSG

Vaikka Unionia ei varsinaisesti pääse kehumaan, on isännät kotinurmella selvä suosikki johtuen suurelta osin Bochumin erittäin heikosta tasosta. Sen lisäksi Union pääsee näillä näkymin ilman poissaoloja liikkeelle ja vastaavasti varsinkin Losillan poissaolo on iso menetys vieraiden keskikentälle. Näin ollen lapulle päästään ottamaan kotivoittoa 2,00 kertoimella, mutta panoksen kanssa otetaan maltillisesti, sillä tasatilanteessa riskitasot voi jäädä matalalle varsinkin loppua kohden.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.