Bundesliiga su 16.10. klo 18:30

Union Berlin - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjakärki Union Berlin on hävinnyt vasta kerran – löytääkö Dortmund avaimet isäntien rautaisen puolustuksen murtamiseen?

Sunnuntaina Bundesliiga tarjoaa kolme ottelua, joista varsinkin kaksi viimeisintä kannattaa ehdottomasti laittaa tarkkailuun. Illan keskimmäisessä matsissa loistavaa kautta pelaava Union Berlin isännöi Borussia Dortmundia. Kotijoukkue löytyy sarjan piikkipaikalta ja tulee laittamaan paperilla nimekkäämpiä yksilöitä omistavan Dortmundin ahtaalle.

Union on puolustuspelaamisen osalta aivan sarjan eliittiä, mutta sen sijaan hyökkäyssuuntaan isännät löytyy maaliodottamien osalta rankingeissa lähes häntäpäästä. Sitä voi olla vaikea uskoa, sillä maaleja kuitenkin on syntynyt 16 kappaletta. Syynä on pitkälti erittäin kova viimeistely, eikä niinkään jatkuvasti maalipaikkoja tuottava myllytys. Unionin vahvuus löytyy tähtiloiston sijaan tiiviissä yhteispelissä ja tällä hetkellä jokainen pelaaja on sitoutunut Urs Fischerin haluamaan pelitapaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
𝐖𝐡𝐚𝐭 𝐚 𝐬𝐚𝐯𝐞! 😲

Moments like this from @FCUnion_en's Frederik Rønnow are why his side continue to top the #Bundesliga. 🧤💢❣️

Loukkaantumiset on piinannut vieraita varsinkin hyökkäyksen osalta, mutta hiljalleen tilanne alkaa näyttämään paremmalta. Hyökkäyspelaaminen ei ole ollut ehkä aivan odotetulla tasolla, mutta osasyynä sille on heikko viimeistely. Anthony Modeste ei missään nimessä ole onnistunut täyttämään Erling Haalandin jättämiä saappaita ja toistaiseksi ranskalaisella on vasta kaksi maalia kasassa. Myös peliaika alkaa olemaan uhattuna, sillä nuori Youssoufa Moukoko on esiintynyt edukseen.

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
Starts the move. ✅
Finishes the move. ✅

Youssoufa Moukoko drives @BlackYellow back into #DerKlassiker. 🚖

#Bundesliga | #MD9

Ottelusta on odotettavissa erittäin tasaista ja vähämaalista vääntöä ja siitä syystä under kuulostaisi loogiselta pelivalinnalta. Valitettavasti kertoimet on kuitenkin painettu liian alas, mutta sen sijaan kotijoukkueen kautta päästään betsit nappaamaan +0,5 tasoituksella. Vaikka Unionin pelityyli ei välttämättä ole kaikista tuottavin hyökkäyssuuntaan, on se joka tapauksessa joukkueena äärimmäisen vaikeasti horjutettavissa – sen sai kokea muun muassa myös Bayern München.