Bundesliiga la 02.03. klo 16:30

Union Berlin - Borussia Dortmund

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Maaleja tiedossa – jatkuuko Union Berlinin parantunut vire Dortmundin kustannuksella?

Bundesliiga tarjoaa lauantaina totuttuun tapaan kuusi ottelua ja illan mielenkiintoisimpiin kamppailuihin kuuluu Union Berlinin sekä Borussia Dortmundin välinen taisto. Union on hiljattain parantanut otteitaan ja kotinurmella pisteille pääseminen ei ole mitenkään kaukaa haettu ajatus. Kokoonpanojen osalta suurimmat huolet on Dortmundilla, jolla epävarmuutta on ykkösvahti Gregor Kobelin sekä puolustaja Niklas Sulen kohdalla. Unionilta puolestaan Robin Gosensilla on korttitili täynnä.

*Tsekkaa tästä helmikuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Union oli kauden ensimmäisellä puoliskolla yksi sarjan suurimmista pettymyksistä, mutta hiljalleen viime kauden sensaatio on päässyt parempaan iskuun. Putoamistaistoon on saatu hyvä ero kurottua eikä sarjapaikan säilyttämisessä pitäisi olla ongelmaa. Vieläkään isännät ei loista, mutta hiljattain irtosi isot voitot Hoffenheimia sekä Wolfsburgia vastaan. Viime kierroksella Heidenheimin ollessa vieraana tyytyminen oli tasapeliin lukemin 2-2.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
And that, Unioner, is that. A thoroughly entertaining game, and probably about a fair result. We'll take the point. They all bloody count, after all.

Bundesliigan puolella Dortmundin tavoitteet on loppukauden osalta pysyä neljän parhaan joukossa, mutta helppoa se ei tule olemaan RB Leipzigin hengittäessä kovasti niskaan. Viime ottelussa Hoffenheimia vastaan nähtiin jälleen syy sille, miksi vieraat ei ole mukana mestaruustaistossa. Nopeasta takaiskusta huolimatta Dortmund pelasi erittäin väkevän ensimmäisen jakson, mutta toisella puoliskolla omissa kolisi kahdesti ja pisteet lähti vieraiden matkaan lukemin 2-3.

Unionin kelkassa on monet kerrat päässyt iskemään vähämaalisuuden puolesta, mutta tällä kerralla betsit on otettava overin puolesta 2,5 linjalla. Unionin hyökkäys ei vieläkään häikäise, mutta pahin kuoppa on selätetty ja sen lisäksi puolustavasta pelityylistä huolimatta alakerta ei ole tällä kaudella ollut toivotun vahva. Dortmundilta löytyy yläkerrasta laatua enemmän kuin tarpeeksi, mutta oma pääty on ajoittain hukassa kuten Hoffenheimia vastaan nähtiin. Lisäksi vieraille olisi iso miinus mikäli sarjan parhaimmistoon kuuluva Kobel on yhä sivussa maalilta.