Bundesliiga pe 29.04. klo 21:30

Union Berlin - Greuther Fürth

Union Berlin on kotinurmella valtava suosikki!

Bundesliigassa kierros potkaistaan perjantaina käytiin Union Berlinin ja Greuther Fürthin välisellä kohtaamisella. Fürth yllätti Unionin kauden aikaisemmassa kohtaamisessa lukemin 1–0, mutta siitä on kulunut jo pidempi tovi ja tänään on toinen ääni kellossa. Union tarvitsee pisteitä ja ilman suurta yllätystä vieraat poistuu viheriöltä jälleen pettyneenä. Unionin leiristä puuttuu Timo Baumgartl sekä Andras Schäfer. Vierailta sivussa ovat ainakin Max Christiansen, Jeremy Dudziak sekä Paul Seguin, joten poissaoloista on rokotettava hieman enemmän vieraita.

Union on päässyt jälleen hyvään vireeseen ja edellisellä viikolla kaksi kohtaamista RB Leipzigiä vastaan oli loistava näyttö joukkueen kyvyistä. Saksan Cupin puolella tuli pettymys aivan lopussa, mutta jopa voitto oli tarjolla. Edellisellä kierroksella Bundesliigan puolella hyvä esitys oli jälleen jäädä ilman palkintoa, mutta viimeisten minuuttien aikana Union nousi tasoihin ja lopulta vielä ohi aiheuttaen Leipzigille vasta toisen tappion tämän vuoden puolella.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Fürthin kausi on ollut jo pidempään paketissa ja nyt vaan yritetään nauttia viimeisistä hetkistä. Ajoittaisia onnistumisia on kotiyleisön edessä tullut, mutta vastaavasti vierasreissuilta on kertynyt koko kauden aikana ainoastaan kolme tasapeliä. Fürth pystyy sinnittelemään mukana ja mikään valtavan maaliodottaman matsi ei ole kyseessä, mutta vastaavasti jos Fürth jää jyrän alle Unionin fanien pauhatessa, voi lukemat olla todella rumat. Ennen kaikkea puolustuspelaaminen on vierasreissuilla ollut surullista katsottavaa ja päästettyjä maaleja on peräti 46, mikä on 11 enemmän kuin seuraavalla.

Union osoitti kahdessa edellisessä ottelussa ennen kaikkea kykynsä pitää puolustuspää kurissa, mutta nyt se pääsee selvästi hallitsevampaan rooliin. Toki vastaiskut on yksi joukkueen isoista aseista, mutta myös pallonhallinnan kautta Fürthin kaataminen pitäisi onnistua helposti. Vierailla ainoa tavoite on enää päättää kausi kunniakkaasti, mutta Union sen sijaan taistelee toden teolla paikasta kuuden parhaan joukkoon. Unionilla on siis edelleen kovat panokset ja kotiyleisön edessä voiton toivotaan irtoavan vähintään kahden maalin erolla.

10 euroa pelirahaa