Bundesliiga la 21.01. klo 16:30

Union Berlin - Hoffenheim

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tauko on lusittu! Ei kannata antaa muutaman ottelun hämätä – Unionin alakerta on Bundesliigan parhaimmistoa eikä Hoffenheim helpolla sitä murra!

Bundesliiga palaa viikonloppuna pitkän tauon jälkeen takaisin ruutuihin ja lauantaina erittäin vahvan syyskauden pelannut Union Berlin saa vieraakseen Hoffenheimin. Unionin vahvuudet on nimenomaan tiukassa puolustuspelaamisessa, vaikkakin juuri ennen taukoa tilastot koki kovan kolauksen muutaman ottelun aikana. Koko kaudella Union on päästänyt 20 maalia omiin ja niistä peräti 11 tuli kolmen edellisen kierroksen aikana.

Molemmat joukkueet lähtee hieman uudenlaisella miehityksellä kohti kevään otteluita. Jérôme Roussillon saapui tuomaan isäntien alakertaan yhden vaihtoehdon lisää, sillä Borussia Dortmund puolestaan nappasi Julian Ryersonin Union riveistä. Hänet pystytään avauksen osalta korvaamaan, mutta tulevan ottelurasituksen keskellä yksikin loukkaantuminen laitapakkiosastolle voi olla kova kolaus. Hoffenheimin suurin menetys tuli hyökkäysosastolle, josta lupaava hyökkääjä Georginio Rutter matkasi Leedsiin – korvaamaan saapui Kasper Dolberg.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Official, confirmed. Leeds United sign Georginio Rutter on £28m fee plus add ons from Hoffenheim, deal signed and completed. ⚪️🤝🏻 #LUFC

Loukkaantumisten vuoksi Unionin puolelta on sivussa Morten Thorsby sekä Andras Schäfer. Sen lisäksi puolustaja Diogo Leite on pelikiellon vuoksi poissa pelistä. Hoffenheimin puolella sivussa ovat varmuudella Grischa Prömel sekä Jacob Bruun Larsen. Puolustaja Kevin Vogtin kohdalla on pieniä kysymysmerkkejä, mutta todennäköisesti hän löytyy vieraiden puolustuslinjasta.

Pitkä tauko lisää hieman epävarmuutta, mutta Uhmapelaajien arvioissa ottelun lähtökohdat on varsin vähämaaliset. Unionin hyökkäyspelaaminen ei liukuhihnalta paikkoja rakentele ja isäntien suurimmat avut on nimenomaan oman maalin suojelemisessa. Hoffenheim on pelitavaltaan runsasmaalisempi nippu, mutta moni muukin joukkue on joutunut turhautumaan Unionin vieraana. Lapulle kelpaa alle 2,5 maalia, jolle tarjoillaan 1,88 kerrointa.