Bundesliiga pe 01.04. klo 21:30

Union Berlin - Köln

Jatkuuko Union Berlinin vaikeudet hyökkäyspäässä?

Perjantaina on aika palata Bundesliigan pariin ja loistava matsi saadaan myös tulille, kun Union Berlin pääsee kotiyleisön edessä isännöimään Kölniä. Joukkueet ovat sarjassa kahden pisteen erolla eikä tässä kohtaa eroa voi paljoa kotietua enempää Unionin suuntaan antaa. Poissaolijoita ovat vierailta ainakin maalilta Timo Horn, puolustuksesta Benno Schmitz ja keskikentältä Ondrej Duda. Isänniltä näillä näkyminen sivussa on Andreas Luthe ja mahdollisesti Keita Endo.

Taistelu kuuden parhaan joukkoon pääsemisestä käy kuumana eikä tilanne Unionin kannalta näytä tällä hetkellä hyvältä. Pitkään taso oli hyvä ja tulosta myös syntyi, mutta helmikuussa alkoi heikompi jakso. Bundesliigassa viimeisistä seitsemästä ottelusta Union on onnistunut voittamaan yhden, viisi päättyi tappioon ja yksi tasapeli mahtui mukaan. Mikä huolestuttavinta, jokaisessa tappiossa Union jäi nollille. Maalipaikkoja syntyy kelvollisesti, mutta viimeistely on ollut tervanjuontia.

VOITA 50.000X PANOKSESI 🔥🔥🔥

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Kölnillä tilanne näyttää paremmalta. Maalinteko on edelleen täysin Anthony Modesten varassa, mutta viime aikoina Köln ei ole joutunut turvautumaan enää vain hänen tehoihin, sillä vahva puolustuspelaaminen on ollut suuressa roolissa. Tehoja kaivattaisiin enemmän, mutta Leverkusenin nollaaminen ja Dortmundia vastaan 1-1 tasapeli oli kovia suorituksia. Hyökkäyspään yksipuolisuudesta kertoo kaiken olennaisen se, että Modeste on viimeistellyt komeat 15 osumaa, kun seuraavaksi eniten maaleja tehneet pelaajat ovat kolmessa täysosumassa.

Alle 2,5 maalille tarjottu 1,87 kerroin kelpaa pienellä panoksella vetokoriin. Union pystyy puolustamaan erittäin tiiviisti ja jättämään vieraat ilman huippupaikkoja, vaikka Modesten pimentäminen tulee olemaan iso haaste. Ylöspäin tehoja sopii jatkossa odottaa, sillä Taiwo Awoniyin johdolla laatua löytyy, mutta Kölniä vastaan paikoille pääsemisen eteen vaaditaan paljon töitä. Jos tauolla maalivirettä ei ole löydetty takaisin, on vaikea ilta luvassa. Tähän matsiin lähdetään erittäin tasaisissa merkeissä ja vähämaalisuuden kautta.

10 euroa pelirahaa