ke 20.12. klo 19:30

Union Berlin - Köln

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Union Berlin sekä Köln on molemmat pelanneet surkean syyskauden – lähdetäänkö tauolle vähämaalisissa merkeissä?

Keskiviikkona pelataan Bundesliigassa viimeiset ottelut tämän kalenterivuoden puolella ja isoista pisteitä kamppaillaan Kölnin matkatessa Union Berlinin vieraaksi. Molemmille joukkueille tauko tulee hyvään saumaan, sillä kummankin syyskausi on mennyt pahasti penkin alle. Joukkueet on tasoissa 10 pisteessä, mutta Unionilla on yksi matsi rästissä. Takaa löytyy vain Mainz sekä Darmstadt yhdeksällä pisteellä.

*Tsekkaa tästä joulukuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Union pelasi toissa kierroksella parhaan ottelun pitkään aikaan, kun Mönchengladbach kaatui täysin ansaitusti lukemin 3-1. Suurempaa muutosta ei kuitenkaan näyttäisi olevan luvassa, sillä taival Mestarien liigassa tuli päätökseen ja heti perään jopa Bochum vei matsin selvin lukemin 3-0. Unionin rosteri ei ole niin huono mitä voisi tuloksista ymmärtää, mutta tällä kaudella peli on ollut hukassa eikä edes tuurit ole olleet puolella. Robin Gosens sekä Danilho Doekhi ovat näillä näkymin ainoat poissaolijat.

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
And that, Unioner, is that. Well played, Bochum, and we focus now onto a huge game on Wednesday back at home. Get home safe, everyone who made it today. You were magnificent as ever.
Eisern!!!!!!

Kölnin kohdalla odotukset ei olleet kauteen lähdettäessä korkealla, mutta aivan putoamistaisteluun sitä ei odotettu. Puolustussuuntaan on nähty ajoittain kohtalaisia esityksiä, mutta maalinteon sekä paikkojen luomisen kanssa on ollut valtavia ongelmia. Vain 10 tehtyä maalia on sarjan heikoin lukema eikä maaliodottamat näytä oikeastaan sen paremmilta, vaikka pientä alisuoriutumista on nähty. Kauden mittaan penkille pudonnut Leart Paqarada sekä viime ottelussa punaisen kortin saanut Jeff Chabot ovat ainakin sivussa.

Union on kotona varsin selvä suosikki, mutta nykyiset kertoimet ei houkuttele isäntien ailahteluista johtuen. Sen sijaan katseet käännetään maalimääriin ja lapulle otetaan alle 2,5 maalia. Se on Bundesliigaan varsin pieni linja, mutta nyt vastakkain on kaksi hyökkäyssuuntaan todella kehnoa joukkuetta ja varsinkin Union on alaspäin parempi mitä pelkästään päästetyt maalit antaa ymmärtää. Myös varsin isoista pisteitä taistellaan, mikä voi tuoda pientä varovaisuutta.