Bundesliiga la 29.04. klo 16:30

Union Berlin - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Union Berlinin rautainen puolustus saa vastaansa huippuvireisen Leverkusenin – tätä matsia ei kannata missata!

Lauantaina Bundesliigassa on äärimmäisen herkullinen ottelu luvassa, kun kauden sensaatiojoukkue Union Berlin saa vieraakseen tämän hetken yhden kuumimmista joukkueista Leverkusenin. Molemmilla joukkueilla on vielä isot panokset loppukauden suhteen top6 sijoja ajatellen, joten erittäin kova taisto on kyseessä. Tällä hetkellä Leverkusen on huippuiskussa ja vierailla on sauma pelata jo peräti 14 peräkkäinen tappioton ottelu.

Union on todellisessa jättiyllätyksessä kiinni, sillä top4 sijoilla pysyminen on edelleen täysin mahdollista. Kauden alla joukkueen tiedettiin olevan vaikea pelata vastaan, mutta tällaiseen menestykseen moni tuskin uskoi. Tahti on toki odotetusti hiipunut kauden aivan huippuhetkistä, mutta edelleen tiivis puolustus ja tehokas viimeistely antaa mahdollisuuden taistella pisteistä ottelusta toiseen. Poissaolijoiden osalta mainittakoon korttitilin täyttymisen vuoksi sivussa olevan hyökkääjä Kevin Behrens.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
The way Rousillon chipped the ball, hanging it in the air over Becker's shoulder. The way Becker waited, his balance perfect, his timing immaculate.
The finish.
Gents... Eisern!!!

Xabi Alonson poppoo on ollut kevätkauden yksi mielenkiintoisimmista ja vaikean alun jälkeen Leverkusen on hiljalleen noussut siltä odotetulle tasolle. Edellisen tappion Leverkusen koki helmikuussa Mainzia vastaan, mutta sen jälkeen voittoja on sadellut kovaa tahtia ja muun muassa viime kierroksella kovatasoinen RB Leipzig kaatui lukemin 2-0. Ennen kaikkea nuori tähti Florian Wirtz on tuonut uuden aseen vieraiden hyökkäykseen. Tällä hetkellä Wirtzin pelikunto on kuitenkin hieman kysymysmerkin alla.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
🗯️@XabiAlonso: "Union Berlin is third in the table, they deserve that and are a real top opponent. We can expect a tough game, but of course we hope for a positive result."

🔜 #FCUB04 | #Bundesliga | #Bayer04 | #Werkself

Uhmapelaajien arvioissa Leverkusen nousee tällä hetkellä vieraissakin varsin selväksi suosikiksi ja siispä nykyisillä kertoimilla päästään poimimaan vierasvoittoa kupongille. Ottelu on kuitenkin lähtökohtaisesti erittäin vähämaalinen, joten otetaan vedoksi Leverkusen +0, eli tasapelillä panos saadaan takaisin. Puolustussuuntaan joukkueet ovat tällä hetkellä melko tasoissa, mutta puolestaan vieraiden hyökkäyspelaaminen on useamman askeleen edellä ja maalipaikkojen rakentelu sujuu huomattavasti vaivattomammin.