Bundesliiga su 20.08. klo 16:30

Union Berlin - Mainz

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Saadaanko Union Berlinin ja Mainzin välille maalijuhlat? Overin kertoimet on lähtenyt laukalle!

Sunnuntaina Union Berlin sekä Mainz pääsevät avaamaan kauden illan ensimmäisessä ottelussa. Union oli viime kauden sensaatio, mutta yhtä korkean sarjasijoituksen uusiminen olisi melkoinen yllätys. Mainzin kohdalla odotukset on pitkälti keskikastin tuntumassa eikä kesän hankinnat ainakaan paperilla kovinkaan suurta parannusta lupaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 20€ edestä ilmaisvetoja!

Union pelasi fantastisen kauden sijoittuen neljänneksi ja tälle kaudelle paikka Mestarien liigassa pakotti joukkueen olemaan aktiivinen siirtomarkkinoilla. Puolustukseen ei suuria muutoksia odotetusti tullut, mutta vasemmalle laidalle Robin Gosens on loistava hankinta ja vastaavasti hyökkäykseen uusia vaihtoehtoja tuli muutama. Sheraldo Becker ja Kevin Behrens todennäköisesti on ensimmäinen parivaljakko, mutta David Datro Fofana, Mikkel Kaufmann ja uusimpana Kevin Volland tuovat toivon mukaan lisää tulivoimaa. Viime kaudella Union oli sarjan heikoimpia joukkueita maalipaikkojen luomisessa.

Union News BR

@unionewsbr
KEVIN VOLLAND IS UNIONER! ✍️🔟

Mainz ei siirtomarkkinoilla hurjastellut ja todennäköisesti avaus tulee olemaan hyvin samanlainen mitä viime kaudella. Pari lupaavaa pelaajaa jäi haaviin kun Tom Krauss saapui keskikentälle ja Sepp van den Berg yrittää napata paikan puolustuslinjasta. Mainzin kannalta iso miinus viime kaudella oli Jonathan Burkardtin loukkaantumishuolet eikä hän ole vieläkään pelikunnossa. Ludovic Ajorque tuli vahvasti sisään kesken kauden ja hyökkäyspäässä tehovastuu jää pitkälti hänen ja Karim Onisiwon harteille. Viime kaudella loukkaantunut Silvan Widmer on Burkardtin tavoin yhä toipilaana.

Lähtökohtaisesti varsinkin Union kuuluu Bundesliigan vähämaalisimpiin joukkueisiin, mutta tässä matsissa overin kertoimet on noussut jo poskettoman korkealle ja siispä yli 2,5 maalia poimitaan kupongille. Mainzilla puolustuspään lukemat koki viime kauden lopulla kovan kolauksen eikä ainakaan vielä alakertaan ole suurempia satsauksia tehty, joten luvassa voi olla runsasmaalisempaa futista mitä monet odottaa.

Voita kympillä 21,50€ – saat 20€ edestä ilmaisvetoja!

Mobilebet tarjoaa erinomaisen uudistetun tervetulotarjouksen. Ensimmäiselle talletukselle on luvassa 100% talletusbonus kasinolle, ja kun isket betsin 10€ panoksella saat kaupan päälle vielä 20€ edestä ilmaisvetoja!

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10€ panoksella ja voit voittaa 21,50€ ja kylkeen vielä ilmaisvedot:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa 10€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Union Berlin-Mainz yli 2,5 maalia kertoimella 2,15.
4. Kun veto on ratkennut saat 2x 10€ ilmaisvedot.
5. Lisäksi saat kylkeen vielä 100 ilmaiskierrosta (5×20) talletuksen yhteydessä!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.