Bundesliiga su 30.10. klo 16:30

Union Berlin - Mönchengladbach

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Oivoi! Gladbach joutuu sarjakärjen vieraaksi pahojen poissaolojen runtelemana!

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Union Berlin pyrkii pitämään kiinni kärkipaikasta, kun sen vieraaksi saapuu Mönchengladbach. Union pelasi torstaina, joten rasituksesta on annettava miinusta isännille, mutta vieraiden kokoonpanotilanne herättää suurimmat kysymysmerkit. Lisäksi Unionilla on Bundesliigassa alla yllätystappio häntäpään Bochumia vastaan, joten motivaatio on varmasti entistäkin korkeammalla.

Kovinkaan monelle tuskin tuli yllätyksenä, että vahvan puolustuspelin johdolla Union tulee olemaan vaikeasti voitettavissa, mutta kukaan tuskin odotti sitä kärkipaikalle 11 kierroksen jälkeen. Union taistelee Bayernin kanssa sarjan parhaan puolustuksen tittelistä, mutta hyökkäyspelissä on viitteitä siitä, että nykyinen tahti voisi hidastua. Kärkipari on laadukas ja vastaiskuissa Union on vaarallinen, mutta määrällisesti se ei luo paljoa paikkoja.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Bundesliga English

@Bundesliga_EN
The Top 8️⃣ in perfect points order 🙇‍♀️

Gladbachin avaus on parhaimmillaan erittäin laadukas, mutta kärkipään joukkueisiin verrattuna isoja ongelmia alkaa tulemaan, kun pelaajia tippuu rosterista. Nyt poissaolijoiden listalta löytyy muun muassa Jonas Hofmann, Ko Itakura ja Florian Neuhaus. Lisäksi isoimmat menetykset ovat ykkösvahti Yann Sommerin loukkaantuminen ja keskikentältä Kouadio Konen korttitili on täynnä. Pahimmassa tapauksessa myös puolustaja Nico Elvedi on sivussa. Unionilla vastaavasti tilanne näyttää enemmän kuin hyvältä.

Gladbach

@borussia_en
🎙️ Farke: "Our personnel situation is far from optimal. In addition to Ko Itakura, Flo Neuhaus and Hannes Wolf, we will also be without Yann Sommer (ankle), Stevie Lainer (Covid-19), Torben Müsel (abdominal strain) and Manu Koné (yellow card suspension) in Berlin."

Normaalissa tilanteessa nykyiset kertoimet olisi aikalailla rajalla, mutta vieraiden kokoonpanohuolet kääntää vaakakupin vahvasti Unionin suuntaan. Siispä betsit on syytä iskeä hyvissä ajoin, ennen kuin jo alaspäin tulossa olevat kertoimet on painettu aivan pohjamutiin. Lisäksi Gladbachin matseissa on viime aikoina mätetty maaleja runsaasti, eikä vieraiden alakerta ole ollut sieltä kestävimmästä päästä, joten Unionille voi olla normaalia enemmän paikkoja tarjolla.