Bundesliiga su 19.02. klo 16:30

Union Berlin - Schalke

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Mitä vielä aikailet? Union Berlinin ja Schalken välille päivänselvä peli-idea!

Sunnuntain ensimmäisessä ottelussa Union Berlin saa sarjajumbo Schalken vieraaksi. Puhtaasti sarjasijoituksia katsoessa tästä voisi kuvitella helppoa matsia Unionille ja vaikka se toki vahvempi joukkue on, ei Uhmapelaajien arvioissa ole ylikävelyä odotettavissa. Union pelaa vielä torstaina UEL-matsin Ajaxia vastaan, joten rasitusta on luvassa ja sitä kautta muutenkin vähämaalisessa taistossa Schalken yllätysmahdollisuus kasvaa entisestään.

Unionin taika ei näytä loppuvan. Ennen kierrosta joukkue on käsittämättömästi edelleen sarjassa toisena ja vain yhden pisteen päässä Bayern Münchenista. Vaikka joukkueen ehdoton ykkösase on ollut loistava puolustuspelaaminen, on Union onnistunut kerta toisensa jälkeen kääntämään otteluita voitoiksi loppuhetkien yksittäisistä paikoista. Jälleen edellisellä kierroksella RB Leipzigiä vastaan irtosi täydet pisteet Unionin oltua puoliajalla tappioasemassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

1. FC Union Berlin (English)

@fcunion_en
Poise, balance, patience and timing. Technique and power. Everyone has a plan til they get get punched in the mouth. Janik. Eisern.

Vieraiden leirissä on tehty juuri se mitä pitää, jotta sarjapaikan uusimisesta voitaisiin vielä haaveilla, eli oma pääty on lyöty lukkoon. Schalke on edelleen koko kauden osalta sarjan toiseksi eniten maaleja päästänyt joukkue, mutta nyt sillä on peräti kolme peräkkäistä nollapeliä alla. Se on onnistunut puolustamaan hyvin, mutta myös Ralf Fährmann on ollut maalilla vakuuttava. Nyt suurin ongelma on tehottomuus. Tauon jälkeen vieraat on viidessä pelaamassaan ottelussa tehnyt vain yhden maalin.

FC Schalke 04

@s04_en
3️⃣ games
3️⃣ clean sheets

Ralf Fährmann this season 👏

#S04

Union on kotona selvä suosikki ja edellisten otteluiden kaltainen 0-0 lopputulos olisi tietyllä tapaa jo voitto Schalkelle. Vaikka vieraiden seuraava tehtävä on löytää maalintekijöitä, tulee maalipaikoille pääseminen olemaan työn ja tuskan takana Unionin rautaista puolustusta vastaan. Bundesliiga on yleisesti runsasmaalinen sarja, mutta tämän parivaljakon välille alle 2,5 maalia maistuu erittäin hyvin. Kertoimet on jo laskemaan päin, joten nyt ei kannata aikailla!