Bundesliiga la 16.10. klo 16:30

Union Berlin - Wolfsburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kääntääkö Wolfsburg tasaisen ottelun edukseen?

Bundesliigassa Union Berlin pääsee lauantaina isännöimään Wolfsburgia. Seitsemän kierroksen jälkeen joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäisillä sijoilla yhden pisteen erolla. Kotijoukkueen sinnikkyydestä huolimatta Wolfsburgin vahvempi perustaso saa Uhmapelaajien papereissa vieraat pieneksi ennakkosuosikiksi myös vierasreissulle. Ottelun maaliodottama ei nouse erityisen korkealle.

Union Berlin ei lähtökohtaisesti kuulu sarjan parhaimmistoon, mutta sinnikäs ja yhtenäinen joukkue tekee siitä haastavan vastuksen kenelle tahansa. Seitsemän kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio tulivoimaista Borussia Dortmundia vastaan. Neljässä kotiottelussa kaksi päästettyä maalia on hyvä suoritus etenkin kun vastustajina on ollut muun muassa Bayer Leverkusen ja Mönchengladbach. Hyökkäyksessä Taiwo Awoniyi on ollut loistavassa vireessä ja Bundesliigan puolella hän on viimeistellyt puolet joukkueen maaleista.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Wolfsburg aloitti kauden loistavasti ja se onnistui vahvan puolustuspelaamisen johdolla keräämään mukavan pistesaaliin jo heti alkuun. Kaksi viimeisintä kierrosta ei ollut tuloksellisesti yhtä hyviä ja se hävisi Hoffenheimille sekä Mönchengladbachille lukemin 3-1. Tauko tuli kuitenkin varmasti hyvään aikaan ja joukkueella on ollut aikaa hioa puolustuspelaamista takaisin kohti alkukauden tasoa. Hyökkäyssuuntaan joukkue ei ole suuremmin tykittänyt, mutta potentiaalia parempaan on. Puolustaja Maxence Lacroixin poissaolo on selvä miinus, mutta siihen Wolfsburg tuskin kaatuu.

Markkina pitää Union Berliniä kotona ennakkosuosikkina, mutta Uhmapelaajien puolelta se viitta menee edelleen kevyesti vieraille. Wolfsburgin perustaso on kuitenkin selvästi korkeammalla ja vaikka kausi on lähtenyt tuloksellisesti mukavasti liikkeelle, on joukkueessa vielä potentiaalia kaivettavissa. Lapulle valitaan Wolfsburgia muodossa, jossa tasapeli palauttaa panoksen. Kakkosen tuntumassa olevia kertoimia päästään kokeilemaan pienellä panostuksella.