CS ma 14.03. klo 10:50

Unique - Dignitas

Dignitas iskussa aamun toisessa kynäriottelussa

Ruotsalaisjoukkue Dignitas kohtaa aikaisin maanantaiaamuna Unique -nimisen kazakstanilaisjoukkueen. Ottelu alkaa klo: 10:50, ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. Dignitas lähtee otteluun tajuttoman suurena ennakkosuosikkina, ja joukkueelle onkin tarjolla loistavaa tasoituskerrointa.

Dignitas ja Unique ovat kohdanneet aikaisemmin tänä vuonna kertaalleen tammikuussa. Tuolloin Dignitas hoiteli myöskin BO3 -formaatilla pelatun ottelun helpohkosti lukemin 2-0. Joukkueiden formit ja karttavalikoimat eivät ole tuosta kovinkaan paljon muuttuneet, ja lähtökohdat ovat pitkälti samat ellei jopa hieman paremmat Dignitakselle.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Dignitas poistaa karttavalinnoissa Uniquen vahvimman kartan Dust 2:n, sillä se on samalla Dignitaksen vakituinen karttapoisto. Unique puolestaan poistaa Nuken, joka on heidän vakipoisto, ja samalla yksi Dignitaksen vahvimmista kartoista. Ruotsalaisjoukkue saa valittua omaksi kartakseen esimerkiksi Overpassin tai Infernon, joissa molemmissa joukkueen formi sekä voittoprosentit ovat huomattavasti paremmat.

Unique valitsee varmastikin Vertigon, jolloin kolmantena karttana voitaisiin nähdä esimerkiksi Ancient. Dignitas on selvä ennakkosuosikki ML-kertoimen puolesta, ja sieltä ei aivan löydy pelattavaa kerrointa. Joukkue on kuitenkin todella hyvissä asemissa 2-0 -voiton kannalta juurikin karttavalikoimansa ansiosta. Roposet pusketaan siis tasoituksen puolesta Dignitaksen laariin.

10 euroa pelirahaa