Nations League ma 26.09. klo 21:45

Unkari - Italia

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Käsittämätöntä, mutta totta! Pitääkö Unkari paitsi Englantia ja Saksaa myös Italiaa pilkkanaan loppuun asti?

Unkari on töräyttämässä tiskiin melkoista jymypaukkua Kansojen liigassa, sillä se johtaa lohkoaan. Viimeiselle kierrokselle lähdettäessä takana ovat Italia kahden pisteen päässä, Saksa neljän pisteen päässä sekä B-liigaan putoava Englanti peräti kahdeksan paunaa jäljessä. Kruunaako isäntä upean suorituksensa Italiaa vastaan maanantaina? Tassapeli riittäisi kotijoukkueelle lohkovoittoon – vieraiden olisi otettava täysi pistepotti.

Viime perjantaina jatkui melkoinen Unkari-näytös, kun Saksa jäi kotonaan Leipzigissa nollille ja 0–1-vierasvoiton hakenut vierailija varmisti vähintään kakkossijan lohkovaiheessa. Italia on toistaiseksi ainoa joukkue, joka on unkarilaiset pystynyt voittamaan, mutta Budapestin kotiyleisö pitänee maanantai-illassa huolta siitä, että helppoa ja rauhallista visiittiä ei vieraille ole luvassa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Adam Szalai avaa sentterinä ja pelaa tällä tietoa viimeisen ottelunsa maajoukkueessa – ainakin kotiyleisön edessä. Dominik Szoboszlai on niin ikään kehissä ja Saksa-voitossa maalin värkänneeltä kaksikolta odotellaan jälleen onnistumisia. Roland Sallai on sivussa, kuten oli myös Saksassa, mutta nähtävästi homma toimii myös ilman Freiburg-tykkiä.

UEFA EURO 2024

@EURO2024
🇭🇺 Hungary beat Germany for the first time since 2004 👏👏👏

Next up? Italy on Monday for a place in the finals!

#NationsLeague

Italia otti perjantaina niukan kotivoiton surkeasti Kansojen liigassa pelannutta Englantia vastaan, mutta sen tilanne on tukala. Marco Verratti, Matteo Politano, Sandro Tonali sekä Lorenzo Pellegrini eivät ole mukana joukkueessa. Vahvasti kautensa Napolissa aloittanut ja avauksen roolia viime aikoina seuratasolla riistänyt Giacomo Raspadori onnistui viimeksi myös maajoukkuepaidassa. Toisena hyökkääjänä nähtiin Gianluca Scamacca, sillä Ciro Immobile kärsii reisivammasta. Jälkimmäisen kunto on Unkari-ottelun alla täysi kysymysmerkki.

Helppoa iltaa ei vieraille ole tulossa ja ennätyksellisen heikossa jamassa oleva keskikenttä kuorrutettuna Immobilen mahdollisella poissaololla ei lupaa hyvää. Unkari on tässä Kansojen liigassa osoittanut, että sille tämä kilpailu merkitsee jotain. Joukkue on päässyt erinomaiseen iskuun ja kesän 2024 EM-kisat siintävät varmasti jo mielessä. Isäntä on ollut tämän lohkon paras joukkue pelillisesti ja sitä on myös kiinnostanut tuloksenteko eniten – ansaittu lohkovoitto irtoaa voitolla tai tasapelillä ja se toimii myös pelivalintana (Tasoitus – Unkari +0,5).

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Tasoitus – Unkari +0,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,60 (2 x 1,80).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 360€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkillä vain 180€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!