Nations League la 11.06. klo 21:45

Unkari - Saksa

Joko huippusuoritus näkyy myös tuloksissa? Saksa on ollut erinomainen tasapeleistä huolimatta

Unkari on aloittanut Kansojen liigassa voitolla Englannista ja tappiolla Italian vieraana. Saksa ei ole vielä saanut ulosmitattua parhaita tehojaan hyökkäyspäässä ja tulokset olisivat voineet otteiden perusteella olla parempiakin. Tässä vaiheessa on kuitenkin katsottava pelkkien numeroiden taakse – vierailija on ollut molemmissa kovissa matseissa dominoiva, eivätkä Unkarin paukut valitettavasti riitä.

Hansi Flickin Saksan ensimmäiset tulokset ovat olleet isoja pettymyksiä suhteessa peliesityksiin. Päätä ei kuitenkaan missään nimessä ole syytä painaa pensaaseen, sillä todella lupaava ilmapiiri on vieraiden tekemisessä ollut. Unkarissa entinen Bayern-luotsi saa kentälle reilusti tuoreita jalkoja, mikä on nähtävä tässä vaiheessa niin ikään isona etuna. Unkarin materiaali on kapea ja tutut miehet palaavat jälleen kehiin. Serge Gnabryn pelikunto on ainoa kysymysmerkki ja Marco Reus on edelleen sivussa. Edellismatsissa huilautetut Leroy Sané, Timo Werner sekä Leon Goretzka ovat kaikki pelikunnossa ja Flickin käytettävissä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Unkari yllätti kotonaan Englannin rangaistuspotkumaalilla 1–0-numeroin. Huonosti se ei toki pelannut huonosti Italiaakaan vastaan, vaikka vierasnurmella tuli tappio maalein 2–1. Kahden kovan matsin jälkeen isännän paukut on kuitenkin käytetty. Joukkueella on paljon konkareita, mutta materiaali terävimmän kärjen osalta on kapea ja esimerkiksi raskasrakenteiselle 34-vuotiaalle hyökkääjälle Adam Szalaille on tiedossa kolmas matsi lyhyen ajan sisään. Unkarin ei yksinkertaisesti ole mahdollista ulosmitata joukkueestaan enää samanlaista suoritusta kuin esimerkiksi Englantia vastaan.

Saksan laatu on mahdollistanut Flickille järkevän peluutuksen ja joukkue on ollut erinomainen. Jossain vaiheessa huonon tuurin on myös käännyttävä ja pallojen alettava pomppia sisään. Kenties sen aika on Unkarissa lauantaina. Pelivalinnaksi otetaan vieraiden voitto vähintään kahdella osumalla (Saksa -1,5). Joukkueiden tasoero on kuin yöllä ja päivällä -osastoa!

10 euroa pelirahaa