pe 19.05. klo 16:20

Unkari - Suomi

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Avaako maailman paras laituri Mikko Rantanen maalitilinsä? Voita Leijonien matsista yli 45€ ilman riskiä!

Leijonien kisat eivät ole alkaneet täysin toivotulla tavalla. Vaikeammissa matseissa on tullut takkiin, mutta edes ”helpot” kamppailut eivät ole sujuneet vaikeuksitta. Ennakkosuosikista ei ole epäselvyyttä, kun piskuinen Unkari on seuraavassa ottelussa vastassa. Edellisessä kamppailussaan Ranskalta upeasti kaksi pistettä kairannut vastustaja joutuu melkoiseen lihamyllyyn, kun se kohtaa ensin torstaina Ruotsin ja heti perään Suomen perjantaina.

Unkarin materiaali ei kestä vertailua muihin MM-kisajoukkueisiin ja jo sen voitto Ranskaa vastaan oli jättimäinen yllätys. Joukkue on tullut skaboihin kovalla taisteluilmeellä, mutta mihin se lopulta riittää? A-sarjassa säilymiseenkö? Ehkä. Edes Suomen haastamisesta on kuitenkin turhaa haaveilla. Unkarille perjantain vääntö on peräkkäisenä pelipäivänä eikä kuluttava Ruotsi-ottelu torstailla ainakaan lisää yllätysten mahdollisuutta perjantaille.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Leijonilla on ollut torstaina välipäivä yllättävän haasteelliseksi muodostuneen Ranska-matsin jälkeen. Joko perjantaina tehoja kaivettaisiin esille? Mikko Rantanen on edelleen ilman maaleja, mutta pistetili karttui Ranskaa vastaan parilla syöttöpinnalla. Unkari tarjoaa vastustajana mahdollisuuden mässäilyyn. Ottaako Leijonat vihdoin ensimmäisen murskavoittonsa?

Suomen kertoimet on luonnollisesti poljettu täysin eikä sieltä suunnalta löydy tarpeeksi houkuttelevia palautuksia. Koko ottelun runsasmaalisuus kuitenkin kiinnostaa – pitää muistaa, että ennalta heikommat joukkueet Saksa ja Ranska ovat molemmat kyenneet latomaan Leijonien verkkoon kolme osumaa. Unkari on heikompi, mutta odotetun rautaisessa kunnossa ei Suomen alakerta ole. Emil Larmi saattaa saada huilivuoron maalilla. Yli 6,5 maalia -kohde lähtee Uhmapelaajien tiketille perjantaina.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat panoksen takaisin, jos veto ei osu!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee MM-kisoista huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia. Kun betsaat Suomen peliin yli 6,5 maalia, saat panoksesi takaisin, jos veto ei osu.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä.
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta “Yli 6,5 maalia” kertoimella 1,86.
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 46€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voit voittaa mukavasti riihikuivaa, mutta vähintäänkin saat panoksesi takaisin.

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.