su 18.11. klo 16:00

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UNL: Englanti – Kroatia | Kumpikin joukkue hamuaa voittoa

Kansojen liiga jatkuu jälleen sunnuntaina ja suurennuslasin alle nappaamme Neloslohkon ottelun Englanti – Kroatia. Lohkon asetelmat ovat todella tasaiset, joten tärkeät pisteet on lohkovoittoa ajatellen jaossa Wembleyllä. Kummallakin joukkueella on tällä hetkellä kasassa neljä pistettä ja lohkon kärkipaikkaa pitävällä Espanjalla kuusi pistettä, joten voitto ottelusta nostaisi kumman tahansa joukkueista lohkon piikkipaikalle.
Kroatia taisteli edellisestä Kansojen liigan ottelusta hienon 3-2 voiton Espanjasta. Kroatian tähdeksi kamppailuvoitossa nousi laitapuolustaja Tin Jedvaj, joka iski ottelussa kaksi maalia – voittomaalin mies iski 93. peliminuutilla.
Kroatia pelasi Espanja-ottelun hyvällä miehityksellä, eikä suurempia muutoksia ole odotettavissa tähänkään otteluun. Maalivahti Danijel Subasic ja hyökkääjä Mario Mandzukic huilaavat jälleen, muuten kokoonpanon pitäisi olla sama kuin edellisottelussa.
Sillä välin kun Kroatia kaatoi Espanjan Kansojen liigassa, Englanti höykytti USA:n 3-0 numeroin ystävyysottelussa. Jenkit eivät ”Kolmelle leijonalle” suurta vastusta tarjonneet, joten voidaan sanoa että Kroatialla on allaan ottelua varten huomattavasti hyödyllisempi kenraaliharjoitus.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Englannin kokoonpano on hyökkäyksen osalta kunnossa, mutta puolustuspäässä löytyy ongelmia. Päävalmentaja Gareth Southgatelta puuttuu valikoimastaan molempien laitojen ykköslaitapakit – vasemmalta Luke Shaw ja oikealta Kieran Trippier.
Maiden edellinen kohtaaminen Kansojen liigassa päättyi maalittomaan 0-0 tasapeliin, eikä olisi suuri yllätys mikäli tämäkin ottelu jäisi vähämaaliseksi. Ensimmäisen maalin merkitys tässä ottelussa on valtava ja mikäli toinen joukkueista sen onnistuu tekemään, muuttuu tämän joukkueen pelityyli varmasti puolustusvoittoisemmaksi.
Kumpikin joukkue tykkää pitää palloa ja rakentaa hyökkäyksiä pidemmän kaavan kautta, joten suurta maalijuhlaa ei ole syytä odottaa. Pelivalintamme otteluun on alle 2,5 maalia, joka osuessaan maksaa panoksen takaisin 2,15 kertaisena. Toisena pelivalintana otamme varovaisella panostuksella lapulle Kroatian voittoa puhtaasti ylikertoimen turvin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ