Nations League pe 16.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Hollanti – Ranska | Isännän pelihuumori puntariin – onnistuuko kaatamaan maailmanmestarinkin?

UNL:ssa on perjantaina herkullinen kattaus, kun yhdessä kamppailussa kohtaavat taannoin Saksan voittanut ja Belgian kanssa tasatulokseen päätynyt Hollanti sekä hallitseva jalkapallon maailmanmestari Ranska.

Hollanti nostaa päätään – räjähtävää draivia

Alankomaiden joukkuetta katsellessa ensimmäisenä mieleen juolahtaa, ettei kärkimateriaali riitä tällä hetkellä mihinkään. Virgil Van Dijk, Memphis Depay ja Quincy Promes ovat joukkueen kärkihahmoja. Ryhmälle, jolta on kentällä totuttu näkemään miehiä, kuten Arjen Robben sekä Robin Van Persie, ovat nämä melko kevyitä kärkipelaajia.
Isossa kuvassa Hollannin joukkue on kuitenkin todella tasainen ja uusia laatupelaajia on nousemassa johtohahmojen tasolle sekä siitä yli. Yksi näistä on vasta vuonna 1999 syntynyt Ajax-toppari Matthijs de Ligt.
Miehen tulevaisuus on erittäin valoisa ja hänestä tulee olemaan paljon iloa maajoukkueelleen tulevaisuudessa. Nuoria lupaavia pelaajia on myös tämän topparivirtuoosin lisäksi Hollannista kasvamassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Hollannin maajoukkue on esittänyt valoisaa ja iloista jalkapalloa. Kansojen liigassa se on käynyt kaksi kamppailua, joista ensimmäisessä se hävisi perjantain vastustajalleen Ranskalle numeroin 2–1, mutta toisessa se osoitti oman voimansa ja kaatoi tuskassa rypevän, entisen jalkapallomahdin Hollannin puhtaasti 3–0-numeroin vakuuttavalla esityksellä.
Edellisellä maaottelutauolla Hollanti ehti pelaamaan myös ystävyysottelun rakasta naapurimaataan, Belgiaa vastaan. Ottelusta muodostui todella tasainen, mikä oli hienoa ja yllättävää siitä huolimatta, että Belgialla oli poissaoloja. Lopputulos 1–1 Belgian kaltaista joukkuetta vastaan on Hollannilta suoritus, jota ei tarvitse hävetä.

Ranska on vahva, mutta helppoa sillä ei Hollanti-buumin keskellä ole

Hollannissa perjantaina vierailevan Ranskan kerrointa kamppailuun nostaa kotijoukkueen hyvä vire. Vierasjoukkueen voitto ei todellakaan ole kiveen hakattu ja vahvan jalkapallomaan on pystyttävä huippusuoritukseen, sillä Hollanti on takuulla halukas.
Ranskalla on takanaan kolme UNL-kamppailua: voitot Saksasta ja Hollannista sekä ensimmäisessä UNL-ottelussa pelattu 0–0-tasapeli Saksassa. Helppoa tehtävää sillä ei tule olemaan ja tällä hetkellä Hollanti elää jalkapallohurmoksessa, jonka keskellä vierasjoukkueen on vaikea pelata ja kotiedun rooli korostuukin tässä ottelussa vahvasti.
Kertoimet ovat melko oikeudenmukaiset, eikä niistä löydy juurikaan epäkohtia. Mielenkiintoisin kohde kamppailuun on isäntäjoukkueen voitto sulkemalla tasapeli pois kuvioista (Draw No Bet). Toisena valintana odotetaan vähämaalista ja tasaista kamppailua.