Nations League la 17.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UNL: Italia – Portugali | Ottaako vierailija jo toistamiseen voiton Italiasta?

UNL:ssa nähdään lauantaina tulinen taisto, jossa vastakkain iskevät A-liigan kolmoslohkon ykkös- ja kakkosjoukkue. Portugali pitää lohkon kärkipaikkaa, mutta Italia kärkkyy ottelun enemmän pelanneena kannoilla. Lohkon peräpään täyttämisestä huolehtii Puola.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kansojen liigassa Italia on napannut kolmeen otteluun pisteitä neljä kappaletta. Lauantain vierailijaa Portugalia vastaan se on mitellyt jo kertaalleen. Portugali oli ensimmäisellä maaottelutauolla pelatussa kotiottelussaan hienoisesti niskan päällä ja voitti kamppailun lukemin 1–0.
Italia on käynyt kaksi muuta kamppailuaan Puolaa vastaan – kotiottelustaan sillä on takanaan voitto ja vieraskamppailustaan tasatulos. Italia on todella puolustusvoittoinen ja vahva puolustuspelaamisen erikoisjoukkue, joka ei turhaan ole maaleilla mässäillyt. Sen maaliero UNL-otteluista on 2–2 kolmen pelatun kamppailun osalta.
Portugalilla on allaan yksi voitto Puolasta ja jo mainittu voitto Italiasta, näiden myötä maalieroksi on muodostunut 4–2. Portugali on ajoittaisista vaikeuksistaan huolimatta onnistunut löytämään keinoja voittaa. Joukkueesta vahvinta maalintekovastuuta on kantanut Andre Silva, joka on viimeistellyt kaksi joukkueensa UNL-osumista.
Italian kamppailuun Portugali lähtee vierasjoukkueena, mikä on aina vaikea asetelma fanaattisen katsomokulttuurin ja Italian vankumattoman kotiedun huomioiden. Portugalin pelaaminen on kuitenkin kokonaisvaltaisempaa kuin puolustusorientoituneen kotijoukkueen.
Portugalille tarjottu kerroin on yllättävä, koska se on asetettu niin selkeäksi altavastaajaksi. Portugali on kuitenkin voittanut molemmat kamppailunsa, pelannut lohkonsa parasta jalkapalloa ja voittanut lauantain isäntäjoukkueenkin jo kertaalleen.
Peli-ideana kamppailuun on vähämaalinen vierasvoitto, joka asetetaan täytäntöön kahden vetokohteen muodossa (Draw No Bet ja ottelussa alle 2,0 maalia).

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ