to 15.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UNL: Kreikka – Suomi | Rivelution valloillaan – yltävätkö lonkerot Kreikkaan saakka?

Jälleen on tullut maaottelutauon aika, minkä johdosta jalkapallonurmilla päästään näkemään Kansojen liigan otteluita. Ottelut ovat olleet mieleisiä erityisesti suomalaisille, sillä Huuhkajilla pyyhkii lähes paremmin kuin koskaan. Suomi matkaa torstaina Kreikan vieraaksi.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Viiden ottelun voittoputki, UNL-lohkon kärkitila ja parhaat otteet vuosikausiin. Ei ole sattumaa, että kaikki on tapahtunut juuri nyt. Markku Kanerva on luotsannut Huuhkajat liitoon, joka kestää vertailun Suomen jalkapalloilun lähihistorian kanssa ja pesee joukkueen aiemman pyristelyn 2000-luvulla mennen tullen.
UNL:ssa Suomi on kohdannut jokaisen lohkovastustajansa kertaalleen – Viro on kaatunut kahdesti, Unkari kerran ja Kreikka niin ikään kerran. Viimeisin ottelu pelattiinkin juuri torstain vastustajaa Kreikkaa vastaan Tampereen Ratinan stadionilla.
Edellinen Kreikka-ottelu aiheutti kamppailun alkuminuuteilla kauhun hetkiä, kun Teemu Pukki joutui lopettamaan sen. Nyt Suomen ykköspyssy on kuitenkin kunnossa ja valmiina torstain kamppailuun. Pukin loukkaannuttua Suomelta astui esiin uusia ratkaisijoita, kun Pyry Soiri ja Glen Kamara upottivat Ratinassa vierailleet kreikkalaiset.
Suomi on vastustajaansa ja lohkon toisena olevaa Kreikkaa peräti kuusi pistettä edellä ja lohkon keulilla. Pistekin Kreikasta riittäisi varmistamaan Huuhkajille lohkovoiton.
Kreikan pelaamisesta on puuttunut tahto ja päämäärä, joiden lisäksi myös maalintekopaikkojen luominen ja maalinteko on ollut todella haastavaa. Joukkueella on torstaina takanaan villin kotiyleisön tuki, mutta sekään ei aseta Kreikkaa ennalta niin suureksi ennakkosuosikiksi kuin kertoimet antavat olettaa. Suomi-merkkisiin vetoihin on tarjolla ylikertoimia, jotka kannattaa hyödyntää.
Tasapeli on mahdollinen, mutta Suomen joukkueella ei tämänhetkisen buumin saattelemana pitäisi olla mitään hätää Kreikassa. Peli-ideana on vähämaalinen kamppailu, jossa Suomi on puolustuskannalla, mutta Kreikka ei pääse maalipaikoille ja Suomi iskee voiton vastahyökkäysten kautta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ