to 15.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Kroatia – Espanja | Isäntiä tylytetään – Espanja kahmii pisteet

Kroatia ja Espanja kohtaavat Kansojen liigassa torstaina. Isäntäjoukkue ajoitti huippuvireensä MM-kisoihin, joissa se pääsi finaaliin, mutta lennolle on Kansojen liigan kentillä tullut loppu. Uhmapelaajat tarjoaa vihjeen ja pelivalinnat tähänkin kamppailuun.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kroatia on käynyt vasta kaksi kamppailua kolmen joukkueen UNL-lohkon osalta. Espanjan se kohtasi heti aluksi ja meno oli rumaa, sillä silloinen vieras Kroatia ei saanut ottelussa mitään hyvää aikaan häviten sen puhtaasti 6–0-lukemin.
Vielä kesällä MM-kisafinaalissa taitojaan esitellyt Kroatia vaeltelee varjojen mailla. Tosin joukkue onnistui ystävyysottelussaan edellisellä maaottelutauolla kaatamaan Jordanian 2-1. Tämä on laiha lohtu, sillä kyseinen voitto on Kroatian maajoukkueelle ainokainen MM-kilpailujen jälkeen.
Englantia vastaan Kroatialla on alla tasapeli Kansojen liigassa. Joukkue on koko lohkon jumbona ja sillä on ainoastaan tasapelin tuoma yksi piste. Toki Espanja ja Englanti ovat yhdet ottelut enemmän pelanneet.
Torstain vierasjoukkue Espanja johtaa lohkoaan ansaitusti kuudella pisteellään kolmen kamppailun jälkeen. Se kärsi yllätystappion Englannille, mutta se on onnistunut myös voittamaan samaisen ryhmän kertaalleen. Lisäksi vierailla on jo edellä mainittu murskavoitto Kroatiasta tällä UNL-kaudella.
Espanjan pelaaminen on UNL:ssa näyttänyt jopa yllättävän raikkaalta ja halukkaalta. Luis Enrique on saanut Kansojen liigassa joukkueensa pelaamaan voittavaa jalkapalloa ja espanjalaiset ovat löytäneet tulivoimaa sekä toimivia kombinaatioita lähes pohjattoman leveästä kalustostaan.
Espanja ei välttämättä vieraskentällä samanlaisia murskalukemia aiheuta Kroatialle, mutta voiton se nappaa. Pelivalintoina tähän kamppailuun ehdottomasti vierasvoitto, jolle tarjotaan miellyttävää kerrointa sekä Espanjan voitto tasoituksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ