Portugali - Hollanti

su 09.06. Klo 21:45

Kansojen liigan finaali tarjoaa viihdettä!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Estadio do Dragaolla pelataan historiallinen ottelu, kun Portugali kohtaa Hollannin historian ensimmäisessä Kansojen liigan finaalissa. Kumpikin joukkue antoi konkreettista osviittaa vaarallisuudestaan semifinaaleissa, eikä finaalistakaan pitäisi mitään hissuttelua tulla.

Hallitseva euroopanmestari Portugali oli aika ajoin suurissakin ongelmissa Sveitsiä vastaan semifinaalissa, mutta maailman paras maalintekijä helpottaa elämää kummasti. Cristiano Ronaldo näytti ottelussa nuorelta itseltään ja painoi lopulta hattutempun siivittäen Portugalin 3-1-voittoon.

Talleta 10€ – saat 50€ pelirahaa!

Coolbetin huippubonus uusille pelaajille - kympillä 50€ pelirahaa!

Pelillisesti Sveitsi-ottelu ei ollut Fernando Santosin miehistöltä mieleenpainuva, mutta kotiyleisönsä edessä joukkue on todella vaikea voittaa. Portugalin joukkue vilisee kuitenkin loppujen lopuksi tähtiä ja ainoastaan Kansojen liigan voittoon tyytyvä kotiyleisö tulee antamaan ottelussa mahtavan tuen omilleen.

Hollanti eteni lopulta finaaliin voitettuaan Englannin jatkoajalla 3-1-lukemin. Ottelu oli Oranjelta vakuuttava maalipaikkojen rakentelun suhteen, mutta itse maalinteko osoittautuikin sitten varsin haastavaksi tehtäväksi etenkin hyökkääjä Memphis Depaylle.

Hollanti pelasi ottelussa erittäin vakuuttavaa jalkapalloa ja ottelun olisi kaiken järjen mukaan pitänyt ratketa Ronald Koemanin miehistölle jo varsinaisella peliajalla. Maalinteko on nimenomaan tunnettu Oranjen vahvuutena, joten uskotaan Englanti-kamppailun olleen vain kylmä ohipeli.

Kumpikaan joukkue ei vakuuttanut semifinaaleissa puolustuksellaan ja virheitä sattui kummallekin. Runsasmaaliset ottelut ovat kummallekin joukkueelle tuttua kauraa, eikä minkäänlaista hidastelua ole odotettavissa tunnelmaa huokuvalla Estadio do Dragaolla.

Luotetaan siihen, että tässä kovatasoisessa kamppailussa kumpikin joukkue osuu vähintään kerran tolppien väliin. Kyseiselle vedolle tarjotaan hieno kerroin, joka on syytä napsia pois illan jännäriksi.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr. Veto maksaa isäntänä viulut!