Nations League ti 16.10. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Ranska – Saksa | Onko Les Bleus Saksan seuraava löylyttäjä?

Maaottelutauko alkaa kääntyä ehtoopuolelle tiistaina on UNL:ssa viimeinen ottelupäivä. Vaikka se on viimeinen, ei suinkaan vähäisin, sillä hallitseva maailmanmestari kohtaa vahvan jalkapallomaan Saksan.

Saksan tilanne todella huolestuttava

Edellisottelussaan jalkapallomahti oireili pahasti ja kärsi tappion, kun Hollanti oli parempi. Ottelu päättyi todellisiin murskalukemiin 3-0, mitä voidaan pitää äärimmäisen yllättävänä tuloksena, sillä Saksan pelaaminen oli näyttänyt pitkästä aikaa jopa virkeältä ennen ottelua.
Tiistai-illan joukkueet kohtasivat UNL:n merkeissä kertaalleen ensimmäisellä maaottelutauolla. Tuolloin ottelusta muodostui Saksan isännöimänä tasainen vääntö. Ranskan päästessä isännäksi tullaan taatusti näkemään erilainen kamppailu.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Erilaiset lähtökohdat

Ranska ei vielä tämän maaottelutauon aikana ole Nations Leaguen ottelua pelannut, mutta sen viimeisin kamppailu maaottelusarjassa oli voitokas ja se kaatoi kotonaan juurikin Hollannin – samaisen joukkueen, jolle Saksa hävisi viikonlopun kamppailunsa.
Saksan kannalta on äärimmäisen vaikeaa nähdä mitään mahdollisuuksia viikonlopun löylytyksen jälkeen. Olisi erittäin kummallista, jos se pystyisi kasaamaan rivinsä otteluun maailmanmestaria vastaan jouduttuaan teuraaksi vain muutamaa päivää aiemmin. Vastassa oli ryhmä, joka ei edes pelannut MM-kilpailuissa.

Peli-ideat rakentuvat kotivoiton ympärille

Heti ottelun alku näyttää, mihin suuntaan lähdetään ja onko Saksa toipunut osittain, vai ei lainkaan. Mikäli Ranska löytää peli-ilonsa, ei sillä pitäisi olla mitään ongelmaa kaataa Saksan vaisusti edellisottelussa esiintynyttä ryhmitystä.
Ykköskohteemme on Ranskan voitto tasoituksella (Ranska -1). Tämä tarkoittaa käytännössä, että pelaaja voittaa kotijoukkueen voittaessa vähintään kahdella osumalla. Mikäli Ranska voittaisi ainoastaan yhdellä osumalla, palautuisi panos pelaajan pelitilille.
Katso meidän bonustarjouksemme ja laita kohteet täytäntöön niitä hyödyntäen!