Maaottelut ma 10.09. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UEFA Nations League: Ruotsi – Turkki | Ruotsin voitolle tarjolla avokätinen kerroin!

UNL:n maanantai-illan yhdessä ottelussa kohtaavat MM-kisoissa säväyttänyt Ruotsi ja menneellä viikolla Venäjälle liiga-avauksensa hävinnyt Turkki. Ruotsille ottelu on ensimmäinen kansainliigassa.
Ruotsilla oli päättyneellä viikolla pienoisia maalinteko-ongelmia harjoitusottelussaan, mutta nyt tätä ongelmaa yritetään paikata Marcus Bergin kaltaisen maalipyssyn nostamisella avaukseen. Mies on kovassa lyönnissä ja täydessä pelikunnossa.
Turkin nippu on selkeästi heikompitasoinen ja Ruotsi pääsee pelaamaan kotinurmellaan. Toki Ruotsinkin pelaamisessa on paljon kysymysmerkkejä, mutta Turkilla niitä on vielä enemmän.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Ruotsin valmentaja Janne Andersson on osoittanut aiemmin pystyvänsä kuorimaan joukkueista parhaan potentiaalin ulos ja päässyt rajallisella materiaalilla maksimaaliseen suoritukseen. Turkin joukkueen kaataminen ei vaadi tätä maksimaalista suoritusta edes Ruotsin joukkueelta. Turkki on selkeä altavastaaja ja Ruotsi on ennakkosuosikki.
Ruotsin joukkue on todella yhtenäinen, sisukas ja taistelutahtoa uhkuva ryhmä. Moni ennalta parempi joukkue on kärsinyt Anderssonin Ruotsia vastaan juuri tästä johtuneita tappioita. Vaikka Turkki onkin altavastaaja, tulee se silti häviämään lukuisten ennakkosuosikkien tavoin yhtenäiselle Ruotsin jalkapallomaajoukkueelle maanantai-iltana kello 21:45 alkavan ottelun. Mielenkiintoinen kamppailu on luvassa!
Katso myös muut Uhmapelaajien vihjeet vihjesivulta!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ