ma 19.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Saksa – Hollanti | Toiselle merkityksetön ottelu, toiselle ei – ratkeaako ottelu tähän?

Kansojen liiga jatkuu, kun Saksa saa Hollannin vieraakseen Veltins-Arenalle. Isännillä ei ottelussa panosta ole, mutta Hollanti sen sijaan varmistaisi jo tasapelillä lohkon piikkipaikan ja sen myötä paikan playoffeissa.
Kansojen liiga on Saksan osalta mennyt täysin penkin alle – Joachim Löwin miehistö on onnistunut nappaamaan kolmesta pelatusta ottelusta vain yhden pisteen ja on sen myötä varmistanut lohkon jumbosijan. Saksa on onnistunut iskemään näissä kolmessa ottelussa vain yhden maalin eikä ole ollut mainittavan vaarallinen yhdessäkään näistä otteluista.
Saksa pääsee otteluun tiedettävästi täydellä miehistöllä, mutta rotaatiota voidaan hyvinkin nähdä ottelun merkityksettömyyden vuoksi.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Hollantia varmasti povattiin ykköslohkon jumboksi joukkueen epäonnistuttua karsiutumaan MM-kisoihin, mutta Ronald Koemanin luotsaama joukkue on osoittanut vahvoja otteita läpi lohkovaiheen. Koeman on onnistunut tuomaan joukkueeseen yhtenäisyyttä, jonka myötä pelaaminen on näyttänyt paljon rauhallisemmalta ja organisoidummalta.
Joukkueet ovat kohdanneet jo kertaalleen lohkovaiheessa, jolloin Hollanti oli selvästi parempi 3-0 numeroin. Viime ottelussaan Koemanin miehistö dominoi hallitsevaa maailmanmestaria Ranskaa totaalisesti ja voitti ottelun lopulta 2-0 lukemin – samanlaista vyörytystä on odotettavissa Saksassa.
Hollannille riittää ottelusta tasapeli, sillä yksi piste riittäisi nostamaan joukkueen lohkon kärkeen – Saksa sen sijaan lähtee pelaamaan vain kunniasta. Kerroinasettelu on ottelussa enemmän kuin mielenkiintoinen. Markkinat ovat nimittäin asettaneet Hollannin valtavaksi altavastaajaksi – tilanteen ei todellakaan lähtöasetelmien mukaan pitäisi olla näin.
Pelivalintamme löytyvät ehdottomasti vierailijoiden puolelta. Hollanti +0.5 on erinomainen tarjous – kohde osuu mikäli ottelu päättyy tasapeliin tai Hollanti voittaa. Pienellä panostuksella nappaamme peleille myös Hollannin voittoa, joka maksaa panoksen takaisin yli nelinkertaisena.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ