ma 15.10. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Suomi – Kreikka | Huuhkajat on edennyt voitosta voittoon, mutta riittävätkö rahkeet edelleen?

Kansojen liigassa pelataan maanantaina suomalaisittain kiinnostava kamppailu, kun Kreikka vierailee Ratinan stadionilla Tampereella. Suomi on voittanut ensimmäiset kolme kamppailuaan UNL:ssa. Uhmapelaajat tarjoaa ennakkoasetelman ja vaihtoehtoja tuttuun tapaan!

Viro vastaantulijana vieraissa – Kreikka kumoon kotona?

Huuhkajat on saanut levätä muutaman päivän ja toipua vieraspelireissusta, jossa se kohtasi Viron maajoukkueen Tallinnassa. Suomi oli ottelussa niskan päällä, mutta kamppailu säilyi siitä huolimatta maalittomana aina lisäajan alkuun saakka, kunnes Teemu Pukki viimeisteli Suomelle 1-0 -voiton.
Suomi on nyt pelannut kolme ottelua ja sillä on kolme voittoa peräkkäin. Kokonaisuudessaan voittoja on neljä peräjälkeen, sillä Huuhkajat kaatoi Valko-Venäjän harjoitusottelussa ennen UNL-kauden alkua. Edellisen kerran Suomen jalkapallomaajoukkue on ollut neljän ottelun voittoputkessa yli 13,5 vuotta sitten, vuonna 2005.
Pukki on ollut joukkueelle todella tärkeä palanen, sillä hän on tehnyt voittomaalin jokaisessa Nations League -ottelussa. Kreikka on selvästi kovempi haaste kuin Unkari tai Viro, mutta on silti mahdollista voittaa.
Kreikka on aloittanut UNL:n kahdella voitolla ja tappiolla. Edellisottelussaan perjantaina se onnistui ottamaan revanssin Unkarista lukemin 1-0. Jos on Pukki häärinyt Suomen hyökkäyksen johtohahmona, illan vierailijoille se on ollut edellisottelussa ratkaisun iskenyt Marseille-hyökkääjä Konstantinos Mitroglou.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Tasaiset lähtökohdat – maaleilla ei liikaa juhlita?

Kreikka on Suomea ehkä hienokseltaan edellä, mutta peli on vaikuttanut aika ajoin sekavalta ja päämäärättömältä. Näin myös sen ensimmäisessä UNL-ottelussa, joka päättyi 0-1 -vierasvoittoon Viroa vastaan. Esiintyminen ei ole tuosta juurikaan muuttunut, vaikka vastassa on ollut Unkari. Kreikka toki voitti toisen Unkari-kohtaamisen ja taisteli miehekkäästi erityisesti ottelun loppuhetkillä.
Maalimäärät ovat olleet koko lohkossa todella alhaisia. Suomalaisena ei kannata liikaa innostua kovasta kertoimesta. Mikäli Kreikka saa valettua asenteensa kohdilleen, saattaa se olla Suomelle todella hankala vastus.
Tasapeli on tulosvaihtoehdoista mielekkäin illan koitokseen, mutta pääideana paremmin toimii vähämaalisuus.