su 18.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

UNL: Sveitsi – Belgia | Kahden kauppa!

Sunnuntaina Sveitsi isännöi Belgiaa UNL:n A-sarjan kakkoslohkon viimeisellä ottelukierroksella. Lähtökohdat ovat kutkuttavat, sillä Sveitsillä on vielä mahdollisuus ohittaa lohkokärki kotivoitolla.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Kansojen liigan A-sarjan osalta Islanti on työnsä ja tehtävänsä tehnyt. Se oli selkeästi heikoin lenkki lohkosta, jossa ovat sen lisäksi esiintyneet Belgia ja Sveitsi. Islannilla ei enää kamppailuja ole jäljellä, joten UNL:n jatkuessa se nähdään B-sarjassa. Islannin viimeinen esiintyminen UNL-kentillä hetkeen nähtiin torstaina, kun Belgia kaatoi joukkueen tyylipuhtaasti 2–0 kotonaan. Ensimmäisessä Islanti-ottelussaan paholaislauma nujersi jalkapalloihmeen vieraskentällä numeroin 0–3.
Sveitsi kaatoi Islannin niin ikään kahteen otteeseen ja ensimmäisessä ottelussa kotikentällä numerot olivat peräti 6–0. Toinen ottelu vierasnurmella päättyi puolestaan 1–2-lukemiin.
Sunnuntain ottelupari on kohdannut UNL:ssa kertaalleen ja silloin Belgiassa loppunumerot olivat 2–1 isäntien hyväksi. Tuossa kamppailussa molemmat Belgian maalit viimeistellyt Romelu Lukaku ei ole pelikunnossa Sveitsiä vastaan sunnuntaina. Belgialla on kolme paunaa enemmän kuin kakkostilaa hallussaan pitävällä Sveitsillä, joten isännille ei ottelusta kelpaa lohkovoittoa ajatellen mikään muu kuin voitto. Belgialle riittäisi tasatuloskin.
Ensimmäinen pelivalinta on tuplamahdollisuus vaihtoehdolla kotivoitto tai tasapeli. Toisena kohteena pelataan tasapeliä pienemmällä panostuksella.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ