Nations League la 17.11. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Turkki – Ruotsi | Valtaisa kotietu!

Kansojen liiga lähestyy päätöstään. Turkki ja Ruotsi pelaavat tärkeistä pisteistä vielä lauantaina B-sarjan kakkoslohkossa. Ottelu käynnistyy jo kello 19.
Ruotsia uhkaa tippuminen C-sarjaan
Venäjä johtaa lohkoa vakuuttavasti, mutta Ruotsi ja Turkki kamppailevat tippumisesta C-sarjaan. Ruotsi pitää perää yhden ottelun vähemmän pelanneena yhdellä pisteellään. Turkilla pisteitä on kolme kappaletta.
Joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen UNL-nurmilla
Ruotsissa pelattiin joukkueiden välillä syyskuun alkupuolella ottelu, josta ei mielenkiintoa puuttunut. Turkki nousi viimehetken osumillaan tappioasemasta voittoon 2–3.

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Isäntänä syyskuussa toiminut Ruotsi johti kamppailua jo 2–0, mutta toisella puoliajalla Turkki halusi ilmoittautua leikkiin mukaan ja rikkoi kuparisensa 51. peliminuutilla. Seuraavia maaleja saatiin odotella aina ottelun loppuhetkille. Kello näytti 88. peliminuuttia, kun Turkin toinen maali näki päivänvalon – Emre Akbaba sai putata pallon Cenk Tosunin huipputarjoilusta verkkoon.
Hetken kuluttua kotiyleisö hiljeni, kun lisäajan avausminuuteilla Akbaba oli asialla uudestaan ja tällä kertaa puskumaalilla. Turkki nousi komeaan voittoon ja siitä on takuulla joukkueen hyvä ammentaa tänään käytävään kotiotteluun.
Kotiyleisö on Turkissa iso voimavara – uskotaan kotivoittoon
Yleisöllä on Turkissa merkittävä rooli, joka nostaa kotiedun merkitystä esimerkiksi maan korkeimmalla seurajoukkuetasolla, Turkin Superliigassa.
Fanikulttuuri nostaa kotiedun merkitystä myös maajoukkuekamppailuissa. Ruotsille voi käydä kylmät ja isännät saattavat saada kovankin buustin päästessään kotiyleisön eteen.
Uskotaan reiluun kotivoittoon!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ