Nations League su 18.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Unkari – Suomi | Lohkovoiton varmistanut Suomi vapautuneessa tilassa pistetaistoon!

Sunnuntaina päättyy Suomen taival jalkapallon Kansojen liigan C-sarjassa. Viimeisessä lohkon ottelussa vastaan asettuu Unkari, jonka Suomi on kertaalleen voittanut. Huuhkajat esittelee faneilleen vielä kerran Rivelutionin voiman ja päättää alkulohkon voitokkaasti!

Tappio Kreikasta riitti varmistamaan lohkovoiton – Unkari voitti torstaina Viron

Suomi etenee Kansojen liigan pudotuspeleihin ja muut lohkon joukkueista eivät. Unkari on kolmantena, joten sillä panosta riittää vielä siinä mielessä, että huonoin lohkokolmonen putoaa C-sarjasta D-sarjaan. Toisaalta jo lähes varmalta vaikuttaa Kyproksen putoaminen, joten Unkarin ei tarvitse olla huolissaan. Unkari kaatoi torstaina Viron 2–0 ja Suomi puolestaan hävisi Kreikalle 1–0, mutta varmisti silti lohkovoiton.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

150% talletusbonus – todella helppo kierrätys!

Suomi ja Unkari kohtasivat Suomessa syyskuun alussa. Teemu Pukki vei ottelun seitsemännellä minuutilla Huuhkajat johtoon, eikä lisäosumia nähty. Tuolloin Suomen keskikentällä operoinut Rasmus Schüller on tällä kertaa sivussa. Suomen kokoonpanossa ei myöskään kapteeni Tim Sparvia nähdä, vaan kapteeninnauhaa kantaa torstain Kreikka-ottelun tavoin Paulus Arajuuri.

Mitä panoksettomaan kamppailuun kohteiksi?

Suomen joukkue on saavuttanut välitavoitteensa ja valmentaja Markku ”Rive” Kanerva huokui tyytyväisyyttä torstaina Ateenan illan tappiosta huolimatta. Suomi tulee takuulla samalla tavalla kuin aiempiinkin kamppailuihinsa UNL:ssa ja laittaa Unkarin ahtaalle kuten kotiottelussakin. Uskomme Huuhkajien voittoon viimeisessä C-sarjan Kansojen liiga -kamppailussa.
Huuhkajien maalipyssynä UNL:ssa häärineen Pukin ohella toisena kärkihyökkääjänä on esiintynyt BATE Borisovia Valko-Venäjän liigassa seuratasolla edustava Jasse Tuominen. Lahdesta lähtöisin olevalla hyökkääjällä oli Kreikka-kamppailussa kaksi loistavaa maalintekopaikkaa, jotka eivät kuitenkaan uponneet sisään. Toinen pelivalinta sunnuntain kamppailuun on Tuomisen täysosuma.