pe 12.10. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Viro – Suomi | Liitäen vai lyllertäen, Huuhkajat?

Kansojen liiga jatkuu, kun vietetään jälleen maaottelutaukoa. Perjantaina vuorossa on useampi mielenkiintoinen kamppailu, joista suomalaisittain kiinnostavin on varmasti Huuhkajien mittelö. Tarjoamme tietysti totuttuun tapaan luettavaa, pohdittavaa ja pelivaihtoehtoja!

Ennakkosuosikilta nähtiin vahva lähtö maajoukkuepeleihin

Suomi ja Viro ovat kohdanneet jo UNL:n merkeissä edellisen maaottelutauon kahinoissa. Tuolloin ottelu pelattiin Turussa ja se ei suurempaa viihdettä tarjonnut. Heti ottelun alussa kotijoukkue siirtyi tähtihyökkääjänsä Teemu Pukin maalilla 1-0 -kotijohtoon. Johto piti ottelun loppuun saakka, kun lisäosumia ei nähty.
Kansojen liigan avauskamppailussaan Huuhkajat kampesi niin ikään 1-0 -voiton, mutta vastus oli paperilla huomattavasti kovempi Unkari. Ottelun kulku noudatteli samaa kaavaa kuin toisessa kamppailussa. Pukki iski alkuminuuteilla ja loppuaika puolustettiin vastustajaa ulos tekopaikoilta. Kokonaisuudessaan sinivalkopaidat onnistuivat erinomaisesti ensimmäisen maaottelutauon koitoksistaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kotijoukkueella paljon mietittävää – päinvastaiset lähtökohdat

Viron maajoukkueen kansojen liiga ei sujunut mairittelevasti. Joukkue hävisi kotonaan Kreikalle ensimmäisen ottelunsa maalein 0-1. Ottelu ei herättänyt liikaa tunteita ja aneemisesti esiintyneistä joukkueista vierailija nappasi rutiinivoiton.
Toinen ottelu olikin jo edellä mainittu kamppailu Suomea vastaan. Huuhkajat oli ottelussa selkeästi edellä, puolustaen vierailijan kumoon. Viro saikin lähetettyä Suomen maalia kohden yhden vaivaisen laukauksen. Mikäli ottelusta tulee vähänkään samantyylinen kamppailu kuin edellinen, on vierailla suurempi mahdollisuus kääntää se voitokseen.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Lentääkö Huuhkajat-lauma ylväänä takaisin kotiin?

Tasapelin riski vaanii lähellä, joten liian suuria panoksia ei Suomen voitolle kannata asettaa. Vähämaalisuus tuntuu otteluun parhaalta peli-idealta.
Suomi tarvitsee ottelusta pisteet, sillä tulossa olevat kamppailut eivät ole sille helpoimmasta päästä. Huuhkajien voitto on nykykertoimella mainio kokeilu, mutta kerroin on suuressa vaarassa pudota ottelun lähestyessä. Kertoimen tippuminen laskee paljon myös kohteen kannattavuutta, joten kannattaa naulata vieraiden voitto omiin kuponkeihin hyvissä ajoin!