Nations League pe 12.10. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

UNL: Kroatia – Englanti | Englanti saa revanssin MM-välierästä

Englanti saa perjantaina revanssin MM-välierästä, kun englantilaiset matkaavat Kroatian vieraaksi Balkanille. Maat kohtasivat vastikään kesällä MM-kisojen välierässä, josta Kroatia eteni finaaliin jatkoajan kautta.
Ottelun etenkin toinen puoliaika ja jatkoaika olivat pääasiassa Kroatian hallintaa Englannin hyvän alun jälkeen. Mielenkiintoinen tilastoknoppi onkin, että Englanti ei saanut toimitettua yhtään laukausta maalia kohden Kieran Trippierin viidennen peliminuutin maalin jälkeen. Englanti pelasi siis yhteensä 115 minuuttia laukauksitta raamien sisäpuolelle.
Ottelun voittomaalin tehnyttä Kroatian tähtihyökkääjää Mario Mandžukićia ei kuitenkaan nähdä enää jatkossa Kroatian paidassa. Maan kautta aikojen toiseksi paras maalintekijä päätti ripustaa maajoukkuepaidan seinälle kesän MM-finaalin jälkeen. Mandžukićin lopettamispäätös on jättänyt hyökkäykseen ison loven, sillä maalla ei ole heittää avaukseen läheskään samantasoista pelaajaa.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Syyskuun maaotteluissa Kroatia esitti varsin heikkoja otteita, kun se hävisi Espanjalle tylysti 6-0 ja pelasi Portugalin kanssa tasan. Ottelut eivät olleet vain tuloksellisesti huonoja – Kroatian peli oli heikkoa. Kentällä esiintynyttä joukkuetta ei ollut tunnistaa samaksi Kroatiaksi, joka ihastutti kesällä. Myös Englanti aloitti UNL-urakkansa häviämällä Espanjalle.
Vedonlyöntiyhtiöiden tarjoamat kertoimet odottavat ottelusta vähämaalista ja tasaista vääntöä, jossa Kroatia on hienoinen ennakkosuosikki. Kroatian puolelta maaliodottamaa laskee todennäköisesti Mandžukićin maajoukkueuran lopettaminen sekä heikot otteet syyskuussa. Englannin ykköshyökkääjä Harry Kane ei ole myöskään kantanut viime aikoina maataan hartaillaan, sillä Kane on pelannut nyt viisi maaottelua maaleitta.
Isommalla otannalla maat ovat kuitenkin paukutelleet maaliverkkoja hyvällä prosentilla. Molemmat ovat pelanneet tämän vuoden puolella yhteensä 13 ottelua. Englanti on jäänyt vuoden 2018 puolella maaleitta ainoastaan kahdesti, Kroatia kolmesti.
Perjantai-illan ottelu tullaan pelaamaan poikkeuksellisesti ilman katsojia. Etenkin Balkanilla kotiedun merkitys on tyypillisesti hyvinkin iso. Tämä laskee selvästi odotuksia kotijoukkueen otteista sekä parantaa vierasjoukkueen mahdollisuuksia.
Englanti on näillä UNL-kokoonpanoilla hieman kovempi joukkue, joten pelivalinnaksi otetaan Englannin voitto aasialaisella 0-tasoituksella. Kohde on käytännössä täysin sama kuin tasapeli ei vetoa (draw no bet), mutta ah0-kohde tarjoilee paremman kertoimen. Vedonlyöjän kannattaa aina etsiä markkinoiden korkein kerroin eri vedonlyöntiyhtiöiltä, sillä pitkällä aikavälillä parhaimman kertoimen metsästys parantaa huomattavasti palautusprosenttia.
Lisäksi kertoimien mukaisen maaliodottaman ollessa alhaalla, molempien joukkueiden maalille saadaan hyvää kerrointa. Molemmilla joukkueilla on kuitenkin kärjen takana sen verran taitoa, että palloa saadaan toimitettua hyville maalintekopaikoille.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ