MM-karsinnat 2022 la 13.11. klo 01:00

Uruguay - Argentiina

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Uruguaylla on sietämätön kasa poissaoloja ja tämähän tarkoittaa mukavaa vetosaumaa!

Viime yönä pelattiin jo kasa MM-karsintamatseja Etelä-Amerikassa ja ensi yölle on jätetty vielä helmi, sillä Uruguay isännöi Argentiinaa. Uruguayn peräsimessä iät ja ajat ollut Óscar Tabárez oli jo ilmeisen lähellä lähtöpasseja, mutta Maestro jatkaa toistaiseksi La Celesten penkin päässä. Argentiinaa vastaan tulosta olisi tultava, sillä muuten kisapaikat uhkaavat karata.

Uruguay ei pääse kokoonpanonsakaan puolesta matsiin mitenkään kaksisista lähtökohdista, sillä loukkaantuneita pelaajia on yksinkertaisesti liikaa. Matías Viña, Sebastián Coates, Fede Valverde, Nicolás de la Cruz, Edinson Cavani, Darwin Núñez, Maxi Gómez ja Giorgian de Arrascaeta kuluttavat tämän maaottelutauon vesijuoksussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Follow @UruguayanHeroes

@UruguayHeroes
Uruguay's XI to face Argentina seems confirmed.

4-1-4-1 -
Muslera;
Cáceres, Giménez, Godín, Piquerez;
Torreira;
Nández, Vecino, Bentancur, B. Rodríguez;
Suárez.

Same old, same old from Tabárez. Pack the midfield and hope for a moment of individual brilliance…


Argentiinan osalta suuri kysymysmerkki ottelun alla on ollut Leo Messin pelikunto, mutta nimikaima Lionel Scaloni vahvisti Kirpun olevan pelikunnossa. Scalonilla ei ole pahoja poissaoloja, sillä tällä kertaa komennukselta jäivät sivuun ainoastaan Juan Foyth (loukkaantuminen) ja Nico González (COVID-19).

Betsilapulle läiskitään suoraa vierasvoittoa. Argentiina on tätä nykyä timanttia ja Brasilian kruunu Etelä-Amerikassa on pelillisestikin kysymysmerkki. Uruguayn pahoja kokoonpano-ongelmia ei lähdetä tässä vaiheessa sivuuttamaan. Kertoimet ovat jo koko lailla vapaasyöksyssä, mutta kyllä tähän vielä paksuhkoa kutia päästään lataamaan.