Jalkapallon MM to 24.11. klo 15:00

Uruguay - Etelä-Korea

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Etelä-Korea joutuu heti liisteriin! Nappaa Uruguayn avulla ilmaisveto!

MM-kisojen H-lohko alkaa torstaina Uruguayn ja Etelä-Korean välisellä matsilla. Uruguayn sukupolvenvaihdos on täydessä vauhdissa ja nämä kisat ovat viimeiset muun muassa Luis Suárezille, Diego Godínille ja Fernando Musleralle. Näissä skaboissa kuitenkin voi olettaa Fede Valverden ja Darwin Núñezin kaltaisten supertähtien ryöstävän parrasvalot.

Etelä-Korea pääsi leikitellen jatkoon Aasian MM-karsinnoista ja nyt testit kovenevat reilusti. Paulo Benton alaisuudessa Taegeuk Warriors on pelannut hyökkäävää futista ja tähän on myös selvä syy – vastustajat ovat olleet pääosin todella heikkoja. Todennäköisesti Uruguayta ja Portugalia vastaan joudutaan ajoittain kunnolla puolustuskannalle.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Selección Uruguaya

@Uruguay
👋🏼 ¡𝐻𝑜𝑙𝑎, 𝐷𝑜𝘩𝑎!

Primer trabajo en tierra mundialista.

😏 ¡Vamos por más!

#ElEquipoQueNosUne


Uruguaylta on sivussa ainoastaan Ronald Araújo, joka missaa näillä näkymin myös Portugali-ottelun. Edinson Cavani on kyennyt osallistumaan joukkueharjoituksiin viime päivät. Etelä-Korean leirissä on hikoilluttanut Son Heung-minin tilanne, mutta maan suurin tähti pelaa kasvomaskin kanssa. Hwang Hee-chan voi sen sijaan olla lasaretissa.

Otetaan lapulle Uruguayn suoraa voittoa ja panostellaan kohtalaisen reilusti. Vaikka Araújo puuttuu, on La Celeste silti blokkina ”solidi.” Etelä-Korealla on isoja heikkouksia laitapakkien tonteilla ja Uruguay targetoi tähän heikkouteen. Uruguayn nopeat hyökkäykset, joissa kiintopisteinä ovat Núñez ja Suárez, ovat myrkkyä Benton ryhmälle.

Näin teet tällä vedolla 44,25€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Uruguaylle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 Uruguay” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 44,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.