to 11.07. klo 03:00

Uruguay - Kolumbia

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt niitä poppareita esiin! Uruguayn ja Kolumbian semifinaali tuskin jää tapahtumaköyhäksi!

Copa Américassa vakuuttavaa jälkeä tehneet Uruguay ja Kolumbia kohtaavat Charlotten Bank of America Stadiumilla välieräottelussa. Markkinoilla ottelu on hinnoiteltu käytännössä tasabuukiksi eli todella tasaisista lähtökohdista päästään tähän kamppailuun – mikäs sen jännittävämpää?

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada nostetta pelikassaasi ilmaisvedolla ja talletusbonuksella!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Uruguay on pelannut Marcelo Bielsan alaisuudessa intensiivistä ja hyökkäysvoittoista jalkapalloa. Viimeisimpänä jätettiin nuolemaan näppejään viisinkertainen maailmanmestari Brasilia, joskin vasta rangaistuslaukauskisassa. Alkulohkon Uruguay leikitteli läpi voitoilla Panamasta, Yhdysvalloista ja Boliviasta.

CONMEBOL Copa América™️

@CopaAmerica
El hombre quería ser rey, ahora tiene su corona 👑


Kolumbia on sen sijaan jäätävässä 27 ottelun mittaisessa tappiottomien pelien putkessa, kun mukaan lasketaan muun muassa Etelä-Amerikan MM-karsintapelit ja ystävyysottelut. Moiseen streakkiin harva kykenee, joten Los Cafeterosille ja argentiinalaisluotsi Néstor Lorenzolle kelpaa hattua nostella. Näissä kisoissa vieläpä kirsikkana kakun päällä on ollut James Rodríguezin puhkeaminen uudelleen kukkaan.

Uruguaylta Nahitan Nández sekä Ronald Araújo ovat silmäätekeviä poissaoloja. Kolumbialla Jhon Lucumí on yhä puolikuntoisena. Alakerran poissaolot nostavat tietenkin suurimaalisuuden todennäköisyyttä ja näillä kertoimilla päästään napsimaan myös peliä yli 2 maalin puolesta kahden tulikuuman rosterin välienselvittelyyn!

Eksklusiivinen ilmaisveto ja pelikassan tuplaus!

Novibet on uusi tuttu joka tarjoilee Uhmapelaajille eksklusiivista bonusta heti kärkeen. Varsin kelvollisella kierrätysvaatimuksella varustettu depobonari saa kaverikseen 20€ ilmaisvedon meidän kauttamme!

Toimi näin:

1. Siirry Novibetille TÄSTÄ!
2. Avaa pelitili ja talleta 20-100€, saat 40-200€ pelirahaa + 20€ ilmaisvedon
3. Lyö veto yli 2 maalia haluamallasi panoksella
4. Bonuksella on 5x kierrätysvaatimus min. 1.50 kertoimella

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.