US Open la 01.09. klo 00:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Borna Coric -Daniil Medvedev | Nuorten ja taitavien pelaajien tasokas kohtaaminen

US Openin neljänneltä kierrokselta poimitaan useita hyviä kohteita lapulle, ja ehkäpä parhaat kohteet löytyvät kroatialaisen Borna Coricin (ATP 20) ja venäläisen Daniil Medvedevin (ATP 36) kohtaamisesta.
Coric on perusvarma ja ennenkaikkea hyvä syöttäjä, sekä loistava palauttaja. Lyöntiarsenaaliin kuuluu kova ja tarkka kämmenlyönti sekä varsin toimiva rysty. Coricin heikkous on epävarmuus palloralleissa tärkeissä otteluissa varsinkin jos kroatialainen ei aivan täysin luota omaan tekemiseensä. Coric on päässyt kolmannelle kierrokselle verrattain helposti, aiempien kierrosten vastukset, Florian Mayer sekä Roberto Carballes Baena eivät todellakaan ole lähellekään Coricin tasoisia pelureita. Coric voittikin ensimmäisen ja toisen kierroksen ottelunsa odotetusti erin 3-1 ja 3-0.
Medvedev pelaa uransa loistokkainta vaihetta. Nuori venäläinen on voittanut ATP tasolla peräti kahdeksan ottelua peräkkäin kovalla alustalla häviten näissä vain yhden erän, sekin keskiviikkoisessa Openin toisen kierroksen ottelussa kreikkalaista Stefanos Tsitsipasia vastaan, joka on ollut syyskauden todella kovassa vireessä. Medvedevin syöttö on todella tarkka ja kova, mikä onkin ollut suuressa roolissa miehen viimeaikojen hyvissä otteissa. Medvedevin palloralliosaamista ei voi moittia missään mielessä, venäläisen kämmenlyönti on yksi maailman parhaista, eikä rystyäkään voi todellakaan moittia.
Medvedevillä ei tämän hetken vireellä ole mitään heikkouksia pelissään, ja onkin todella outoa, että bookkerit ovat asettaneet hurjassa vireessä olevan venäläisen altavastaajaksi otteluun. Tartumme ilomielin Medvedevin ylikertoimiin niin suoran voiton kuin pelitasoituksenkin merkeissä.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ