US Open pe 31.08. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Denis Shapovalov – Kevin Anderson | Riittääkö Andersonin kunto pitkässä turnauksessa?

US Openin kolmannelta kierrokselta tartutaan vielä yhteen otteluun kun kanadalainen Denis Shapovalov (ATP 28) kohtaa etelä-afrikkalaisen Kevin Andersonin (ATP 5)
Shapovalov on erinomainen pelaaja kovalla alustalla. Kanadalaisella on erittäin kova syöttö, mutta miehen vahvuudet ovat palloralleissa. ”Shapolta” löytyy fantastinen yhden käden rysty, sekä todella kova ja tarkka kämmen. Shapovalov voitti toisen kierroksen ottelun Andreas Seppiä vastaan erin 3-2 tiukan kamppailun jälkeen. Shapovalovin heikkous on, että hän pelaa todella agressiivista tennistä tilanteesta riippumatta, ja mikäli peli ei ole aivan uomissaan, johtaa liian rohkea pelaaminen usein lukuisiin pakottamattomiin virheisiin.
Anderson on myöskin kuin kotonaan kovalla alustalla pitkälti erittäin terävän syöttönsä ansiosta. Etelä-afrikkalaiselta löytyy myöskin taitoa palloralleihin, mutta palautuspeli on ailahdellut viime otteluissa todella paljon ja helppoja virheitä tulee aiempaa enemmän. Myös Andersonin liikkuminen on ollut US Openissa kuumuudesta ja krampeista johtuen paljon huonompaa kuin normaalisti ja suuri kysymysmerkki onkin, riittääkö miehen kunto hyväliikkeistä Shapovalovia vastaan.
Ottelusta on lupa odottaa paljon tasaisempaa mitä kertoimet antavat ymmärtää. Nuorella ja lahjakkaalla kanadalaisella on todella hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu, ja otammekin selkeän ylikertoimen lapulle. Myöskin pelioveri kelpaa lapulle koska molemmat ovat todella hyviä syöttäjiä.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ