ti 28.08. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Fabio Fognini – Michael Mmoh | Italialaisen hurja vire jatkuu

US Openin avauskierrokselta poimitaan lisää herkkuja kun italialainen Fabio Fognini (ATP 14) kohtaa yhdysvaltalaisen Michael Mmohin (ATP 120)
Fogninin kausi on ollut nousujohteinen ja italialainen onkin voittanut viime kuukausina kaksi ATP turnausta loistavan vireensä ansiosta. Ruotsin massakentiltä tarttui matkaan Båstad ATPn voittopokaali ja Los Cabosin kovakentiltä Fognini poistui myöskin voittajana. Fognini omaa yhden maailman parhaista rystylyönneistä eikä italialaisen kämmentäkään voi todellakaan moittia. Syöttöä voidaan ajoittain pitää italialaisen heikkoutena. Ykkössyöttö voi varsinkin otteluiden alussa takuta pahasti ja Fognini onkin hävinnyt myös huippuvireensä aikana otteluiden ensimmäisiä eriä todella paljon itseään heikommille vastuksille.
Mmoh on kilpakumppaninsa tavoin kunnostautunut enemmän palautuspelissä kuin syötössä. Mmoh on nuoresta iästään huolimatta onnistunut ottamaan kovia päänahkoja ATP tason pelaajilta vaikka Mmohia voidaan vielä pitää challenger tason pelaajana.
Fognini on jopa vihjaajan yksi suurimmista suosikeista voittamaan koko turnaus eikä ole syytä epäillä että Fogninin hurja vire olisi yhtään kateissa. Onkin syytä odottaa että italialainen ei jaksa työstää ensimmäisen kierroksen otteluaan kolmea erää pidempään. Lapulle otetaan todella luottavaisin mielin Fogninin voittoa erätasoituksella sekä lyhyen ottelun henkeen kuuluvaa peliunderia.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ