US Open ma 27.08. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Jack Sock-Guido Andreozzi | Avauskierroksella mielenkiintoisia otteluita

US Open pyörähtää maanantaina toden teolla käyntiin miesten osalta kolmellakymmenellä ottelulla. Yhteen otteluista löytyy erittäin maistuvaa pelattavaa kun jenkki Jack Sock (ATP 18) kohtaa argentiinalaisen Guido Andreozzin (ATP 118).
Sockin kausi kaksinpelien osalta on ollut todella vaikea. Jenkki on hävinnyt viimeiset kahdeksan kaksinpeliään eri alustoilla. Sock on vastoinkäymisistä huolimatta edelleen loistava tenniksenpelaaja, tästä kertoo muun muassa loistava menestys nelinpelin puolella. Sockin ehdoton vahvuus on todella kova ja tarkka syöttö, minkä lisäksi myös miehen volleytaidot ovat huippuluokkaa. Tappiot kaksinpeleissä ovat selitettävissä pitkälti huonontuneella liikkeellä ja ajoittain todella heikolla palautuspelillä.
Andreozzi on niittänyt menestystä challenger-turnausten puolella, mutta ATP-tasolla menestys on toistaiseksi ollut melko pientä. Andreozzin syöttö ei ole parasta A-luokkaa, mutta palloralleissa argentiinalainen on kunnostautunut senkin edestä. Andreozzi pystyy murtamaan heikomman syötön omaavia ATP pelaajia, mutta Sockin tasoisen syöttäjän murtaminen edes kerran ottelussa tulee olemaan todellinen haaste.
Sock on oikeutetusti ennakkosuosikki otteluun, mutta viime aikojen heikot esitykset näkyvät edelleen liikaa kertoimissa. Odotusarvo ottelulle on, että Andreozzi ei pysty murtamaan Sockin syöttövuoroja tarpeeksi voittaakseen yhtä erää enempää jenkiltä. Lapulle otetaan Sockin voittoa tasoituksella isommalla, ja erien määrää pienemmällä panostuksella.

Lunasta 25€ riskitön veto Olybetille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 25€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa
TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ