US Open ke 29.08. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: John Isner – Nicolas Jarry | Kovien syöttäjien kohtaaaminen

US Openin toiselta kierrokselta löytyy kosolti pelattavaa ja tällä kertaa tartumme jenkki John Isnerin (ATP 11) ja chileläisen Nicolas Jarryn (ATP 42) kohtaamiseen.
Isner on maailman top 3 syöttäjiä ja kovakenttä onkin miehen lempialusta. Isner panostaa US Openiin kaiken, koska turnaus on kovankenttäkauden tärkein. Isner on parantanut otteitaan myös palloralleissa mikä on ajoittain miehen suuri heikkous. Syöttökone voitti ensimmäisen kierroksen ottelunsa näytöstyyliin Bradley Klahnia vastaan suoraan kolmessa erässä.
Jarry on myöskin loistava syöttäjä, mutta todella epävarma pelaaja kaikilta osin. Ajoittain Jarry pystyy haastamaan jopa maailman kärkinimiä loistavilla palloralleilla, mutta tiukassa paikassa voi tulla myöskin rumia tappioita paljon heikommille vastuksille lukuisien pakoittamattomien virheiden saattelemana. US Open ei todellakaan ole Jarrylle helppo paikka kun tarjolla on merkittävät palkintorahat. Ensimmäisellä kierroksella Jarry hoiti odotetusti saksalaisen Peter Gojowczykin erin 3-1.
Isnerillä on huomattavasti enemmän kokemusta suurista turnauksista ja hermot kunnossa. Isnerin voitto pelitasoituksella sekä pelioverit maistuvat lapulle.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ