su 09.09. klo 23:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Juan Martin Del Potro – Novak Djokovic | Huikea Grand Slam finaali luvassa kahden loistovireessä olevan pelaajan välillä

US Openin kauan odotettu finaali on viimein käsillä sunnuntaina myöhään illalla Suomen aikaa, kun argentiinalainen ”lempeä jätti” Juan Martin Del Potro (ATP 3) kohtaa serbialaisen Novak Djokovicin (ATP 6)
Del Potro on elämänsä kunnossa. US Openissa Argentiinan ylpeys on hävinnyt vain yhden erän matkalla finaaliin. Välieräottelussa mies esitti aivan huikeita lyöntejä kerta toisensa jälkeen, ja juoksutti lajilegenda Rafael Nadalin ulos turnauksesta. Nadal luovutti jalkavamman takia argentiinalaisen johtaessa ottelua erin 2-0.
”Delpon” pelistä on äärimmäisen vaikea löytää heikkouksia tällä hetkellä. Aiemmin kuluvalla kaudella vaivanneet loukkaantumiset ovat historiaa ja mies on ajoittanut parhaan vireensä juurikin oikeaan turnaukseen. Del Potron ehdoton lempialusta on juurikin kovakenttä, millä myös US Open pelataan. Del Potron suurimpia vahvuuksia ovat erinomainen syöttö, sekä todella painavat ja tarkat kämmenlyönnit. Argentiinalainen voitti välieräottelun pitkälti juuri fantastisten kämmenlyöntien ansiosta.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Djokovic on myöskin elämänsä kunnossa toivuttuaan viime kauden loukkaantumisistaan. Serbialaisella on alla vain kaksi hävittyä erää turnauksessa, vaikkakin ”Djokernolen” vastukset ovat olleet hieman helpompia kuin argentiinalaisella kilpakumppanillaan. Välierävastus Kei Nishikori oli täysin voimaton Djokovicin terävien syöttöjen ja loistavien cross court lyöntien edessä, ja ottelu päättyikin suoraan kolmessa erässä serbialaisen hyväksi. Djokovic on menestynyt myös aiemmin kuluvalla kaudella Grand Slam turnauksissa voitettuaan Wimbledonin arvostetun ATP turnauksen heinäkuussa.
Djokovicin vahvuudet ovat erinomainen syöttö, sekä todella monipuolinen lyöntivalikoima palloralleissa. Miehen kämmen ja rystylyönnit ovat tällä hetkellä tappavan tarkkoja ja kovia. Djokovicin selkeä etu argentiinalaiseen vastustajaansa verrattuna on, että serbialainen on huomattavasti pienikokoisempi pelaaja ja täten parempi liikkumaan.
Ottelusta on tulossa yksi vuoden laadukkaimmista ja viihdyttävimmistä, kun kaksi uskomattoman vireen löytänyttä maailman huippunimeä taistelee mestaruudesta. Kertoimien valossa Djokovic on asetettu yllättävän suureksi ennakkosuosikiksi otteluun. Toki kevyempirakenteisena pelaajana Djokovicin voitto on sitä todennäköisempi mitä pidemmälle ottelu etenee, mutta Del Potro pystyy loistavilla kämmenlyönneillä juoksuttamaan vastustajaansa hieman enemmän. Ottelusta on lupa ennakoida todella tiukkaa, joten otamme pääkohteeksi pelioverin ja hieman pienemmällä panostuksella Del Potron voiton selkeän ylikertoimen takia.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ