ti 28.08. klo 21:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Lucas Pouille – Yannick Maden | Saako saksalaisen vire jatkoa?

US Openin avauskierroksella on jälleen herkkua tarjolla kun ranskalainen Lucas Pouille (ATP 17) kohtaa saksalaisen Yannick Madenin (ATP 125)
Pouille tunnetaan erittäin epätasaisena suorittajana. Ajoittain on vaikea uskoa että ranskalainen on ATP listalla kahdenkymmenen parhaan joukossa, vastaavasti toisinaan Pouille väläyttelee loistavaa osaamistaan. Pouille on erinomainen syöttäjä mikä on merkittävä etu kovalla alustalla. Myöskin palautuspeli on viime otteluissa toiminut fantastisesti. Cincinnatin ATP turnauksessa Pouille voitti britti Andy Murrayn ehkäpä uransa vakuuttavimman ottelun päätteeksi erin 2-1. Selvää on että ranskalainen panostaa lempialustallaan pelattavaan Grand Slam turnaukseen täysillä, mihin se riittää jää nähtäväksi.
Sijoittamattomana turnaukseen karsintojen kautta selvinnyt Yannick pelaa ehkäpä uransa parhaita hetkiä. Jo pääkaavioon selviytyminen on saksalaiselle erinomainen suoritus miehen tasoon nähden. Tasaisena suorittajana tunnettu Yannick lähtee pääkaavioon varmasti enemmän hakemaan kokemusta kuin menestystä, jonka saavuttasen mies on itsekin varmasti todennut vain haaveeksi nykyisillä taidoilla.
Pouille saa tasoituksilla maukkaita kertoimia ja näihin tartutaankin kiinni. Yannickilla ei ole mahdollisuuksia haastaa Pouillen tasoista syöttäjää vielä tällä kaudella kovalla alustalla.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ