ma 03.09. klo 18:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

US Open ATP: Marin Cilic – David Goffin | Kestääkö kroatialaisen hermot

US Openin neljännesvälierissä on tarjolla loistavia kohteita. Otamme kiinni yhteen jännittävimmistä otteluista kun kroatialainen Marin Cilic (ATP 7) kohtaa belgialaisen David Goffinin (ATP 10)
Cilic on erinomainen syöttäjä ja taitoa löytyy myös palautuspelistä, mutta kroatilainen on erittäin heikkohermoinen pelaaja varsinkin tärkeissä otteluissa. Cilicin tie neljännesvälieriin on ollut todella helppo mutta välieriin päästäkseen miehen tulisi voittaa erinomaiset hermot omaava belgialainen, jolla on taitoa vaikka muille jakaa. Cilic nousi toki voittoon kolmannen kierroksen ottelussa Alex De Minauria vastaan kahden erän tappioasemasta, mutta nuorta aussia ei voi myöskään kehua kovin kylmähermoiseksi eikä hänellä ole vielä tarpeeksi kokemusta suurista otteluista.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Goffinin tie neljännesvälieriin on myöskin ollut verrattain helppo, ainoastaan Robin Haase on onnistunut voittamaan erän belgialaiselta. Goffin häviää syötön nopeudessa monille maailman kärkinimille, mutta syötöt ovat todella tarkkoja ja hyvätkin palauttajat ovat usein suurissa ongelmissa Goffinin syöttöjen palautuksessa. Goffinin vahvuudet ovat ehdottomasti palloralleissa, mies omaa maailman parhaimpiin kuuluvan kämmenlyönnin sekä rystyn. Goffin omaa ominaisuuden, joka on tärkeimpiä US Openin kaltaisissa suurissa turnauksissa, eli hyvät hermot ja tämä voi ratkaista neljännesvälieräottelun belgialaisen hyväksi.
Goffin on kertoimien valossa hienoinen altavastaaja otteluun, mutta kylmät hermot ja loistava vire puoltavat erittäin vahvasti belgialaisen voiton ottamista lapulle. Pelivalinnoiksi otamme Goffinin suoran voiton sekä pelioveria.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ